Основните училища и някои от гимназиите, които продължават с онлайн

...
Основните училища и някои от гимназиите, които продължават с онлайн
Коментари Харесай

Основните училища и ресторантите в Гърция остават затворени до Великден

Основните учебни заведения и някои от гимназиите, които не престават с онлайн класове, няма да бъдат отворени преди Великден, съобщи министърът на образованието на Гърция Ники Керамеос пред гръцката телевизия " Антена ".
Керамеос изясни, че след решението учениците от гимназията на възраст от 16 до 18 години да се върнат в учебно заведение от понеделник, те вървят малко по малко, процесът е динамичен и постоянно се следват.
 Решение на Народното събрание възражда златните мини в Гърция Решение на Народното събрание възражда златните мини в Гърция
Гръцкият парламент утвърди модифициран контракт с канадската Eldorado Gold Corp., разчиствайки пътя за огромна инвестиция в минното дело, к...
" Остават две седмици до великденската почивка, онлайн класовете за останалите възпитаници не престават постоянно ", сподели Керамеос.
Заведенията за хранене в Гърция, които са затворени от началото на ноември 2020 година, също няма да отворят преди Великден, написа БГНЕС.
Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис съобщи в изявление за Star TV, че неговата персонална оценка и прогноза е, че кафенета, заведения за хранене, таверни и така нататък и при първата фаза единствено във външните елементи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР