Основните разработчици, работещи върху дългоочаквания софтуерен ъпгрейд на блокчейна Ethereum,

...
Основните разработчици, работещи върху дългоочаквания софтуерен ъпгрейд на блокчейна Ethereum,
Коментари Харесай

Разработчиците на Ethereum: 15 септември е ключова дата за нас

Основните разработчици, работещи върху дълго чакания софтуерен ъпгрейд на блокчейна Ethereum, дефинираха 15 септември като евентуалната публична дата на по този начин нареченото " обединение ". Това по всяка възможност ще е последната прогноза за времевата рамка, само че въпреки всичко има опция датата да бъде изменена, оповестява Bloomberg.

Софтуерното усъвършенстване се създава от години и ще промени фрапантно метода, по който се подреждат преводи в етериума, намалявайки енергоемкостта с над 99%.

Обявяването на съответната дата 15 септември 2022 година въпреки всичко не можа да донесе поддръжка за цената на етера - главната валута в блокчейна етериум. Цената ѝ продължава да спада, като към 12:00 ч. българско време през днешния ден тя е с над 5% надолу за последните 24 ч. - до $1737.
 Залози за цената на bitcoin и ethereum към този момент ще могат да се вършат и на БФБ
Залози за цената на bitcoin и ethereum към този момент ще могат да се вършат и на БФБ

От 16 февруари

Разработчиците разясниха дали мрежата ще е също толкоз устойчива на цензура след смяната, колкото и до момента. Някои от тях показаха терзание, че някои валидатори и така наречен строители - нови участници, които ще събират преводи в блокове в усъвършенстваната мрежа - може да подценяват съответни преводи под държавен напън.

Тази седмица основният изпълнителен шеф на Coinbase Global Браян Армстронг написа в Twitter, че борсата му - най-голямата за криптовалути в Съединени американски щати, ще се откаже от валидирането, в случай че бъде принудена от държавното управление да цензурира преводи в етериума.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР