Основните експерти по криптовалути сочат XDC Network (XDC), VC Spectra

...
Основните експерти по криптовалути сочат XDC Network (XDC), VC Spectra
Коментари Харесай

Токенизирани държавни ценни книжа на САЩ пристигат в мрежата на XDC: Прогнози за цените на XDC, SPCT и KAVA през 2023

Основните специалисти по криптовалути сочат XDC Network (XDC), VC Spectra (SPCT) и Kava (KAVA) като топ криптовалути през септември 2023 година

От трите, VC Spectra (SPCT) завоюва най-висока оценка заради полезността си в действителния живот и изменящите играта функционалности . Нека проучваме за какво този нов прикрит драгоценен камък бързо получи самопризнание като най-хубавата криптовалута за покупка през днешния ден.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Мечките на XDC Network (XDC) чакат повишаване към $0.070

Базираната във Англия платформа за разпространяване на комерсиално финансиране Tradeteq показа токенизирани облигации на Министерството на финансите на Съединени американски щати в XDC Network (XDC) на 29 август.

Биковете на XDC Network (XDC) считат, че това развиване може да даде забележителен подтик на идните ценови придвижвания на XDC Network (XDC), защото крипто специалистите считат, че токенизацията на действителни активи скоро може да се трансформира в пазар за $5 трилиона . Ето за какво някои анализатори предвиждат, че XDC Network (XDC) може да нарастне над диапазона от $0.070 до края на септември.



От друга страна, мечките на XDC Network (XDC) предизвестиха, че токенът не е съумял да се трансформира в бичи, макар неотдавнашното въвеждане на американски държавни скъпи бумаги.

По-конкретно, XDC Network (XDC) спадна със забележителните 12.340% в границите на последните дни, от $0.065 на 29 август до настоящата стойност на XDC Network (XDC), която към 7 септември се намира на равнището от $0.054 .

VC Spectra (SPCT) предлага най-изгодните варианти в разнообразни пазарни ниши

VC Spectra (SPCT) е ръководен от общността децентрализиран хедж фонд , който предлага най-доходоносните вложения в настоящи блокчейн планове и софтуерни стартъпи. Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да проучат необятен набор от токени и нишови пазари и да получават тримесечни дивиденти и назад изкупуване от облагите от своите осведомени капиталови решения.

Освен това невероятните механизми и системи за търговия с изкуствен интелект на VC Spectra (SPCT) откриват най-доходоносните пазарни варианти с несравнимо равнище на акуратност. От друга страна, дефлационният токен VC Spectra (SPCT) дава няколко изключителни преимущества, като да вземем за пример извънреден достъп до отстъпки при предварителни продажби и право на глас за бъдещи вложения. Освен това притежателите на SPCT получават дивиденти по време на настоящата обществена предварителна продажба.

Понастоящем VC Spectra (SPCT) е на стадий 3 от обществената предварителна продажба, като един токен се продава единствено за $0.025 . Следователно осиновителите ще получат 32% облага , когато токенът навлезе в стадий 4 и се увеличи до $0.033 , както и голяма 220% облага, когато VC Spectra (SPCT) доближи задачата на предварителната продажба от $0.080 . Крипто запалянковците хвалят VC Spectra (SPCT), че е една от най-хубавата криптовалута за вложение на сегашния пазар.

Ще се възвърне ли Kava (KAVA) до $0.80?

Към момента на писане на публикацията цената на KAVA се намира към равнището при $0.66 . Според мечките на KAVA притежателите на токена могат да чакат по-съществени корекции в идните придвижвания, в случай че KAVA не успее да се консолидира над $0.70 до края на седмицата. Освен това анализаторите считат, че изразената волатилност на KAVA през миналата седмица сигурно ще подтикне притежателите към по-надеждни варианти на крипто пазара.

Обратно, биковете на KAVA предвиждат, че токенът скоро може да се върне към ценовите си стойности от началото на август, когато KAVA се търгуваше в диапазона над $0.80 . Тази оптимистична вероятност се основава на неотдавнашната интеграция на веригата Kava в границите на корпоративната платформа Fireblocks. По-точно, потребителите на Fireblocks получиха достъп до усъвършенстваните DeFi протоколи на KAVA, откакто Kava Chain проработи на 1 септември .

VC Spectra (SPCT) има капацитет да надмине съперници като XDC Network (XDC) и Kava (KAVA) скоро след формалния старт, по тази причина се присъединете към обществената предварителна продажба в този момент, с цел да получите забележителен 10% бонус върху всички депозити!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР