Основни техники за развитие на интуицията ще могат да научат

...
Основни техники за развитие на интуицията ще могат да научат
Коментари Харесай

Варненци ще учат техники за развитие на интуицията

Основни техники за развиване на интуицията ще могат да научат варненци от 24 юли. Обучението ще се организира в границите на 7 дни. Курсистите ще имат опция да получат инструментите, които да им бъдат потребни в живота. Практиките от образованието елементарно могат да се приложат и дават резултат незабавно. " Това са вътрешни практики, които работят посредством меридианите на индивида. Един от инструментите, които се употребяват на курса е изборът на черно-бели карти и човек дефинира положението, когато тегли един или различен цвят, втората процедура е за предугаждане, а третата е обвързвана с чувствата “, разяснява преподавателят Вадим Шишкин. Според него интуицията е откровеност и: " Онова изключително положение, когато човек чува гласа на своята душа, положение на доверие към самия себе си, тъй като постоянно се случват моменти, когато освен доста мъчно се доверяваме, само че и се предаваме, като закриваме това естествено положение, това естествено чувство, което ни е обещано по рождение. “

На курса ще бъдат показани практики, които покачват чувствителността и усилват интуицията. " Те основават баланс и се стига до миг, когато човек стартира да се доверява на себе си, стартира да се доближава до природата си, тъй като тя цялата е проникната от интуицията. И най-важното, което се разкрива при индивида е да живее в зоната на сърцето, на хармонията със себе си, а не в региона на изкуствените полезности “, добавя Вадим Шишкин. Той посочи, че на семинара ще се работи също с цели и черти на характера.

Вадим Шишкин е занаятчия по бойни изкуства, нееднократен първенец от интернационалните надпревари по джудо и самбо. Той е един от спортистите, възродили съветските бойни изкуства. От 25 години е президент на Федерацията по бойни изкуства на Русия. В Москва тренира мобилните и спецгрупите на охранителни компании и на водещи компании, съветва държавни структури по сигурността.

От 2000 година е в Системата на световноизвестния академик акад. Мирзакарим Норбеков. Днес Вадим Шишкин е възпитаник на Мастера и водещ учител. Провежда курсове на разнообразни равнища по методиката на Норбеков в Русия, Украйна, Беларус, България, Чехия, Индонезия, Виетнам, Китай, Франция, Гърция и друго. През 2006 година създава авторският тренинг " Пластика на живота “. Провежда курсове в разнообразни райони на Русия и по света. Създател е и на авторските семинари " Цялостно потапяне в чувствата “, " Запознай се с Тялото – твоят ментор “, " Курс за излекуване на гръбнака “.

Курсът по развиване на интуицията с Вадим Шишкин ще се организира от 24 до 30 юли 2018 година от 18.00 часа в конферентната зала на радио " Варна “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР