Основни сигнали, че връзката ти приключва. Но понякога правилният отговор

...
Основни сигнали, че връзката ти приключва. Но понякога правилният отговор
Коментари Харесай

Основни сигнали, че връзката ти приключва

Основни сигнали, че връзката ти завършва. Но от време на време верният отговор стои тъкмо пред теб – нуждаеш се единствено от малко помощ, с цел да стигнеш до него. Колкото и да те боли, би трябвало да погледнеш истината в очите – любовта се е изпарила, а вместо нея е останала една празнота, която води теб и колегата ти към неизбежния завършек на взаимоотношенията ви.

Ето и най-ясните и безапелационни знаци, че е време да се разделите:

Трудно ви е да споделяте

Невъзможността да разговаряте свободно по значими за двама ви тематики предизвиква големи проблеми за връзката. Опитайте да отидете дружно на спокойна разходка в парка или си запазете маса в някое по-тихо заведение. И на двете места ще имате опцията да разговаряте необезпокоявани. Ако макар удобните условия, отново ви е мъчно да проведете естествен диалог, става пределно ясно, че не ви е грижа един за различен. Знаеш какво след от тук нататък.

Не вършиме секс

Да водите здравословен полов живот, който дава отговор на желанията и на двама ви е извънредно значимо за сполучливите взаимоотношения. Ето за какво, в случай че либидото ти е спаднало от 10 на 0, то това е неприятен знак. Да, всяка връзка има възходи и спадове на пристрастеността, само че тези интервалите на застой не трябва да са прекомерно дълги. Едно е да нямаш предпочитание за секс понякога, напълно друго е то да се е изпарило изцяло (освен в случаите, когато казусът е от медицински характер).

Не искаш да прекратиш връзката, единствено тъй като към този момент не желаеш колегата си? Опитайте да разнообразите еротичните си преживявания – пробвайте нови пози, купете си секс играчки, удовлетворете скритите си полови мечти. Ако даже след всички опити установиш, че към този момент не желаеш колегата си, значи всичко сред вас е завършило.

Скучно ти е

В началото на връзката ви, всекидневието ви кипеше от сантиментални жестове, а всяка индикация за любовта му запалваше искри на неспокойствие в сърцето ти. Но в този момент медения месец е завършил, а времето прекарано дружно се състои по-скоро в седене пред тв приемника, а не в вървене по срещи и първокласни вечери.

Макар това да не е знак незабавно да приключите връзката си, показа с колегата си, че искаш да върнете мощните чувства във връзката. Дори вечеря в близкия до вас ресторант може да свърши добра работа, като за начало. Ако той не си мръдне пръста, с цел да удовлетвори желанието ти, то няма какво да му мислиш – явно нито един от двама ви не е заинтригуван да избави връзката.

Започваш кавги преднамерено

Когато търсиш и под вола теле, с цел да се скараш с половинката си, това е сигнал за твоето възходящо неспокойствие към общите ви връзки. Повечето хора го вършат неумишлено, като посредством неприятното си отношение отблъскват колегата си, с цел да свърши той „ мръсната работа “ и да се раздели той с тях, а не противоположното.

И по този начин – в случай че даже дребни жестове, които преди са ти се коствали сладки, към този момент те нервират, време е да насочиш вниманието си към човек, с който ще предпочиташ да се гушкаш, а не да вдигаш кавги.

Избягваш да правиш проекти за бъдещето

Мисълта за превозване на повече време с обичания те изпълва с досада? В подобен случай се нуждаеш от цялостна мисловна проверка на връзката ви! Да, сантименталните взаимоотношения изискват работа и взаимни отстъпки, само че не трябва да ги усещаш като въже на шията си. Напротив, би трябвало да броиш с боязън оставащите дни до общата ви почивка или вечерята, която сте възнамерявали дружно.

Какво да направиш, в случай че усещаш, че към този момент не ти се занимава? Разбира се, можеш да се НАКАРАШ да прекараш време с някого, като изберете дестинация или занятие, подобаващи и на двама ви. Пробвай, само че в случай че по-късно останеш с горчив усет в устата, е... напускай кораба!

Не те налягат любовни усеща

Помниш ли последния път, когато обичания ти в действителност ти липсваше? Кога за последно му сподели, че го обичаш? Сещаш ли се да му правиш дребни подаръчета или изненади, просто тъй като искаш да видиш насладата в очите му? Ако отговорите са не, ти към този момент не се чувстваш прочувствено обвързана с колегата си. За положително или за неприятно.

Загубила си интерес

Когато пристъпвахте във връзката, двамата бяхте неразделни. Пишехте си известия нонстоп, звъняхте си късно вечер, с цел да обсъдите по какъв начин е минал денят ви, ходехте на спонтанни срещи... Когато към този момент сте изчерпали тематиките и сте се опознали един различен до болежка, време е да разберете дали ще си омръзнете или в противен случай – ще доведете близостта си до друго равнище.

Обратното на любовта не е омразата, а безразличието. Така че, в случай че не ти пука какво прави той, дали ще го видиш или не, то краят е дошъл – пристрастеността и разбирателството са напуснали постройката.

Източник: cosmopolitan.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР