Основната версия за стрелбата срещу данъчния шеф Иво Стаменов в

...
Основната версия за стрелбата срещу данъчния шеф Иво Стаменов в
Коментари Харесай

Основната версия за стрелбата по данъчния шеф - работата му

Основната версия за стрелбата против данъчния началник Иво Стаменов в столицата е посягане по отношение на него вследствие на осъществяване на служебните му отговорности, съобщи DarikNews.

43-годишният шеф на отдел "Фискален надзор " в Национална агенция за приходите бе прострелян през вчерашния ден сутринта, до момента в който се движел с колата си по столичната улица "Дунав ".

Стрелецът още не е хванат. Няма информация Стаменов да е получавал закани.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА СТРЕЛБАТА В ГАЛЕРИЯТА НИ

„ Провеждат се дейни дейности по следствието, които са свързани на първо място с кръга от лица или по-скоро търговски субекти, по които съответният данъчен чиновник е изпълнявал служебните си отговорности. Засега главната версия е обвързвана точно с посягане по отношение на него вследствие на осъществяване на служебните му задължения”, сподели през днешния ден основният прокурор.

Вероятно е стреляно с карабина,

изстрелът е един, другото пострадване е от счупено стъкло, сподели Цацаров във вторник, откакто в първия ден от седмицата се твърдеше, че мъжът е прострелян с два патрона.

Предстои да излезе балистичната експертиза, добави основният прокурор. Състоянието на мъжа е нормализирано, сподели Цацаров.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР