Основната цел не беше да закупим евтин, а съвместим самолет.

...
Основната цел не беше да закупим евтин, а съвместим самолет.
Коментари Харесай

Харизанов за скандалите в малката коалиция: Робинята Изаура пасти да яде

Основната цел не беше да закупим на ниска цена, а съчетаем аероплан. Ние обаче няма да получим това, което желаеме и не си осигуряваме отбраната, която е нужна. Именно и за това президентът наложи несъгласие. Това съобщи политологът Борис Попиванов в утринния блок на Българска национална телевизия във връзка президентското несъгласие върху договорката за изтребителите F-16.

"Управлението не се тормози от прозрачността за договорката. Когато алтернативата на F-16 беше "Грипен ", който не дава отговор на стандартите на страна членка на НАТО ", разкри по тематиката Георги Харизанов от Института за дясна политика.

"Сделката бе осъществена решена преди да приключат ратификациите и договарянията ", разяснява още Попиванов.

"Няма опасност за огромната коалиция. Нито една от партиите в "малката коалиция " не заплашват ръководството. Нито една от партиите не е декларирала отрицание към ръководещата партия. Най-постоянната тематика бе по кое време ще се разпаднат "Обединени патриоти ". Те се караха непрекъснато. Въпросът в този момент Волен Сидеров дали ще се показа като Радан Кънев номер 2 т.е като съпротива ", добави Попиванов по тематиката за изключването на Политическа партия "Атака " от дребната коалиция ".

Този латино сериал стартира да става прост. Робинята Изаура пасти да яде ", счита по тематиката Харизанов.

"И трите сили са задоволително дребни и се тормозят какви позиции ще заемат в идващия мандат ", разяснява Попиванов.

"Никой няма тежестта да провокира предварителни избори ", счита още специалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР