Основната цел на оградата е да ограничи вашето пространство –

...
Основната цел на оградата е да ограничи вашето пространство –
Коментари Харесай

Основни предимства на металните оградни пана

Основната цел на оградата е да ограничи вашето пространство – двор, градина или имот. Граничните панелни оградни системи са съвременно решение, което подсигурява сигурността на периметъра и е елементарно за монтаж. Оградите с подготвени панели може да се употребяват както за частни / жилищни, по този начин и за промишлени парцели. Ако не сте сигурни коя оградна система да употребявате, с цел да отбраните фамилията и бизнеса си, прочетете по-долу за преимуществата и минусите на панелните огради.
Предимства на оградните пана
Така наречените железни оградни панели имат своите преимущества:

Бърз монтаж – оградните пана се инсталират относително бързо. Стълбовете, за които се захващат, могат да се инсталират в бетонни стъпки с дълбочина минимум 50 см или посредством забиване в почвата най-малко 80 см. Разстоянието сред стълбовете може да варира сред 2 и 2,5 метра. Разстоянието се дефинира съгласно височината на оградата и дебелината на ламелите, от която е направена.

Устойчивост на разяждане – оградните пана са направени от поцинкована ламарина. В композиция с горещо поцинковани стълбове за ограда, те устоят дълго време без поддръжка. В съпоставяне с други типове дървени или PVC огради, този тип оградни пана не гният и не събират гнезда на инсекти.

Механична здравина – оградите от железни панели имат доста добра механична здравина. Само тяхната форма и извивки им дават доста добра резистентност на натоварване. В допълнение към определящата роля, те могат да се употребяват като опора за висящи растения или за окачване на дребни саксии.

Видимост – оградите от поцинковани оградни панели оферират добра видимост (в взаимозависимост от определения модел), не засенчвайки региона наоколо до оградата – идеални са, в случай че желаете да имате растения и цветя.

Персонализиране на цветовете – този вид огради могат да бъдат персонализирани във връзка с цвета, като действително може да получите всеки колорит от каталога RAL по поръчка.

Широка употреба – оградата от ламелни пана може да огражда домове, градини, образователни заведения, спортни уреди, производствени/складови пространства, промишлени съоръжения, хранилища за нефтопродукти и други

Висока сигурност – оградната система с ръбове предлага опция за обезопасяване на разнообразни равнища. Система от здрави поцинковани стълбове, комбинирани с панели с дебели ръбове, ще генерират ограда с висока сигурност.
Недостатъци на загражденията с оградни пана
Има и някои дефекти на оградните пана, които би трябвало да се имат поради:

Звукоизолация – Този вид ограда съвсем не обезпечава звукоизолация. Разстоянието сред ламелите на панела разрешава на шума да проникне или да излезе отвън парцела.

Ръжда – в случай че по време на монтажа или при различен случай повърхността на паната се повреди, може да се появи наслойка. Това няма да се случи обаче, в случай че всичко с покритието на ламелите е наред.

Цена – поцинкованите оградни пана не са най-евтиното решение, само че съставляват най-хубавото съответствие цена качество. Освен това по-високата първична цена ще бъде амортизирана с течение на времето заради качеството и надеждността, и неналичието на каквито и да е старания по поддръжката.

За да получите оферта за новата си ограда от оградни пана бг Пловдив , би трябвало да си подготвите следните елементи:
Желаната височина на оградата Начин на монтаж на стълбове – в бетонови стъпки, посредством забиване, закрепване с плочи/метална подметка върху бетон/асфалт и др. Приблизителна дължина на оградата Характеристики на панела – цвят, дебелина Характеристики на парцела
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР