Основната цел на Карлос Сайнц е да спечели още една

...
Основната цел на Карлос Сайнц е да спечели още една
Коментари Харесай

Сайнц: Ще се боря за още една победа този сезон!

Основната цел на Карлос Сайнц е да завоюва още една победа във Формула 1, а за следващата година испанецът има упоритост да се бори за международната купа. Това съобщи водачът на Ферари пред испанския вестник AS.

Сайнц обаче първо разяснява тематиката за това дали има първи и втори водач в Скудерията.

“След първите няколко надпревари за годината този въпрос имаше смисъл, защото Шарл Леклер несъмнено беше крачка пред мен - както в квалификациите, по този начин и в надпреварите - изясни Карлос. - Но към средата на сезона представянето ми се усъвършенства съществено, започнах да се боря по-агресивно на пистата, само че като че ли това не се хареса на всички. Първоначално ме подлагаха на критика, че не се боря в групата на водачите, а когато това се случи, имаше доста удивени от това. Някои смятаха, че надали не Шарл би трябвало да носи всички победи на отбора. За мен беше разочароващо, когато четях такива материали в медиите. ”
 От Ферари желаят оптимални санкции за тавана на бюджетите От Ферари желаят оптимални санкции за тавана на бюджетите
Сайнц разяснява и упоритостите си в последните шест надпревари този сезон.
 Сайнц над всички под прожекторите в Сингапур Сайнц над всички под прожекторите в Сингапур
“Победа в най-малко още едно съревнование тази година е огромната ми цел - съобщи Сайнц. - Но знам, че няма да е елементарно, защото Мерцедес към този момент ни настигат, в Ред Бул не вършат неточности и Макс кара на доста високо равнище. Но аз се сготвям за успеха във всяко едно съревнование и ще забележим дали ще съумея или не. ”
 Сайнц откри позитивното в сложния сезон 2022 за Ферари Сайнц откри позитивното в сложния сезон 2022 за Ферари
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР