"Основната цел беше да говорим за Северна Корея, защото бихме

...
"Основната цел беше да говорим за Северна Корея, защото бихме
Коментари Харесай

Тръмп: Русия да помогне да се справим със Северна Корея

"Основната цел беше да приказваме за Северна Корея, тъй като бихме се радвали доста да получим неговата помощ за КНДР. Китай оказва помощ, Русия не. Бихме желали да получим помощта на Русия ", съобщи Тръмп пред медиите.

Вчера той беседва по телефона с съветския президент Владимир Путин. Инициативата беше на американския президент.

Двамата държавни глави са разискали и методите, по които биха могли да работят дружно против нуклеарната и балистична стратегия на Северна Корея, и са се договорили да поддържат контакти.

По време на диалога Тръмп е благодарил на Путин за изявлението, което съветският държавен глава направи през вчерашния ден на годишната си конференция за мощния стопански напредък на Съединени американски щати, добавя Белият дом.

Пред повече от 1000 публицисти от целия свят че, "ние обективно виждаме някои задоволително съществени достижения дори за този незначителен интервал от време, през който Тръмп работи ".

"Вижте растежа на пазарите - това приказва за доверие на вложителите към американската стопанска система, а затова и към дейностите на президента в тази сфера ", посочи съветският президент.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР