Основната причина за тежката верижна катастрофа от тази сутрин на

...
Основната причина за тежката верижна катастрофа от тази сутрин на
Коментари Харесай

Младен Маринов: Колегите имат право да протестират

Основната причина за тежката верижна злополука от тази заран на Автомагистрала "Тракия " е понижената видимост поради гъста мъгла. Към момента нямам данни да има починали. Една жена е в доста тежко положение.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Искам да поздравя всички сътрудници за днешния празник. Видяхте, че през днешния ден митингът мина културно и умерено. Колегите са прави да стачкуват. Наистина има потребност от актуализация на заплатите. По отношение опцията това да се случи, думата има държавното управление. Аз съм оптимист. С диалози и разговор може да се начертае една пътна карта, с която да се решат проблемите. Не мога да разясня тезите, че митингът е политизиран. Исканията за униформите и заплатите са професионални, сподели още Маринов.

Проблемът с дефицита на фрагменти не може да се реши внезапно. За последните месеци са постъпили над 400 нови служители на реда. Ние би трябвало да потвърдим на обществото, че си вършим работата. Видяхте и на срещата при премиера какви решения се взеха, добави основният секретар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР