Основната ни цел за тези избори е да убедим хората,

...
Основната ни цел за тези избори е да убедим хората,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Целта ни е да убедим хората, че трябва да има морал в политиката


Основната ни цел за тези избори е да убедим хората, че би трябвало да има морал в политиката. Това разяснява в Русе заместник-председателят на партия " ИТН " Тошко Йорданов, съобщи Българска телеграфна агенция. В крайдунавския град той и Ива Митева - лидер на листата с кандидат-депутати на партията в Русенско, участваха в откриването на предизборната акция на групировката.  " Правим откровена акция с хората ", съобщи Йорданов.

Той напомни концепцията за президентска форма на ръководство на страната, като за задачата ще се провежда референдум. Ива Митева се надява предизборната акция да е положителна.

" Много ми се желае хората да видят, че желаем да подобрим метода им на живот. Ние, политиците, би трябвало да намерим единодушие между тях. Хората се измориха доста. Демокрацията се измори и синонимът ѝ е към този момент безпорядък ", сподели Митева. Според нея референдумът е форма, която може да сдобри свободата на депутата с интереса на народа.  " Реших да повеждам листата в Русе, тъй като е героичен град. Мога да повеждам борби, а тази си заслужава ", сподели тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР