Основната ни цел е доразграждане на корупционния мафиотски модел от

...
Основната ни цел е доразграждане на корупционния мафиотски модел от
Коментари Харесай

Манолова: Не се притеснявам, че името ми може да излезе сред санкционираните

" Основната ни цел е доразграждане на корупционния мафиотски модел от ръководството на България, тъй като е наивно да се мисли, че мутрите на всички равнища във властта са си тръгнали ". Това сподели пред БНР Мая Манолова, водач на " Изправи се.БГ ". Очакванията ѝ са за двойно по-голям резултат на изборите на 11 юли.
В идващия парламент ще бъде формирано държавно управление от партиите на смяната, чака Манолова, която записва листите на обединението за присъединяване във вота.
 Манолова повежда листата в Благоевград (ВИДЕО) Манолова повежда листата в Благоевград (ВИДЕО)
Регистрирахме листата си в Благоевград. Аз ще я поведа. Това заяви Мая Манолова във Фейсбук. Според нея в листата на " Изправи се! М...
- Мая Манолова, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.
Манолова разяснява глобите на Съединени американски щати против предприемача Васил Божков, който има 18 повдигнати обвинявания от прокуратурата в България, за който сама е заявявала, че се е срещала преди акцията за локални избори в София, когато тя беше претендент за кмет: " Съединени американски щати направиха това, което българските институции не направиха.... Едно от първите дейности, които ще създадем в идващия парламент, ще е да създадем комисия, която да извади цялата истина за корумпираните лица и компании и за корупционните схеми ".
Манолова уточни, че е обект на подслушване още от предизборната кметска акция: " Целият офис на " Изправи се. БГ " е бил подслушван в течение на месеци. Имаме информация, че и в този момент има разработка против един от нашите деятели ". Тя няма терзания, че името ѝ може да излезе измежду глобените лица.
" Ако прочетете отчета, ще видите, че става дума за. На това изложение дават отговор Бойко Борисов и Красимир Каракачанов, само че всички български жители знаят, че американците визират Борисов ", акцентира Манолова.
 Манолова скочи на Министерство на регионалното развитие: Вместо да ревизират, вършат противоречиви назначения (ВИДЕО) Манолова скочи на Министерство на регионалното развитие: Вместо да ревизират, вършат противоречиви назначения (ВИДЕО)
Не ни е известно да са подхванати някакви дейности за изясняване на истината към 5-те милиарда лв. за пътно строителство и работата...
Тя добави, че не е получавала финансиране от Божков и посдчерта, че " индивидът, който би трябвало да се тормози, е Борисов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР