Основната ни отговорност днес е във времето преди два стратегически

...
Основната ни отговорност днес е във времето преди два стратегически
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Основната ни отговорност днес е да не допуснем превес на популизма

Основната ни отговорност през днешния ден е във времето преди два стратегически избора пред страната ни да не допуснем превес на популизма. Трябва да се явим пред българските жители с резултатите от работата си във всяко едно обитаемо място в страната и за следващ път да затвърдим позициите си и да продължим стабилността в България, на Балканите и в Европа. Това съобщи ръководителят на Младежи ГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев пред над 130 младежи по време на откриването на десетия Зимен университет на МГЕРБ, оповестиха от партийната централа.

„ Хората, които ще изберем в Европейския парламент ще могат да отидат там с активите, които Бойко Борисов и България реализираха по време на сполучливото българско председателство на Европейски Съюз “, акцентира Георгиев. Той съобщи още, че младежите би трябвало да опълчват на надигащата се вълна от популизъм, операции и подправени вести. „ Нашите съперници през днешния ден показват цялостно неуважение към демокрацията и институциите. Това Българска социалистическа партия да се трансформира напук от парламентарна в извънпарламентарна партия демонстрира нейната некадърност да пази ползите на своите гласоподаватели от най-високата естрада - тази на Народното събрание. Ето за какво на идните избори ние би трябвало да защитим демокрацията и да се противопоставим на подправените вести, че България е тресавище “, сподели още ръководителят на МГЕРБ.

Представителят на фондация „ Ханс Зайдел “ за България Богдан Мирчев съобщи, че за тях е отговорност към този момент 10 години да поддържат младите и дейни хора от ГЕРБ, които желаят да работят за развиването на страната си. „ За нас е значимо да ви дадем опция да повишавате знанията и уменията си, да сте готови и един ден да се включите в ръководството на страната оптимално готови. Сега е времето да придобиете политическа просвета и да се образувате като водачи във вашите райони в цялата страна “, акцентира Мирчев.

Символичният хазаин на форума в лицето на кмета на Сандански Кирил Котев поздрави младежите с юбилейното издание на Зимния университет на МГЕРБ. „ Тук имате опцията да се докоснете до доста лектори и да черпите познания, само че в това време ние политиците, които участваме в ръководството на страната, да чуем вашето мнение, да получим противоположна връзка за ръководството, което организираме. Помагайте ни за развиването на вашите родни места и райони, учете и мечтайте, с цел да сте задоволени и да постигнете задачите, които си поставяте “, съобщи Котев.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева посъветва младежите да бъдат дейни пори търсенето на решения за проблемите на техните родни места. „ Заедно можем да продължим да променяме страната ни. Някой ден вие ще поемете щафетата от нас и се веселя, че младежи като вас имат предпочитание да се развиват и да работят за България. А за последните 10 години България се промени доста и младежите, с които започнахме преди 10 години през днешния ден за заместник-министри, депутати, общински съветници ", означи Савеклиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР