Основната ми битка ще бъде да превърна Ямбол д уютен

...
Основната ми битка ще бъде да превърна Ямбол д уютен
Коментари Харесай

Ще водя битка, за да превърнем Ямбол в уютен град

Основната ми борба ще бъде да трансформира Ямбол д комфортен за живеене град, съобщи претендентът за кмет на Ямбол от БСП  доктор Недялка Петкова-Влахова пред с гласоподаватели от периферните квартали на града. Жителите на кв. " Бенковски " и на кв. " Д-р Дончев ", сложиха пред нея проблеми с градския превоз - неточен, с неподдържани рейсове и транспортна скица, която  не е комфортна за жителите и не е съобразена с техните нужди.
Настоятелна молба за промяна на местата на автобусните спирки и слагане на подобаващи заслони за тях показаха и група живущи в Дом за остарели хора.  
Хората се оплакват от неприятното положение на тревните площи и разораните междублокови пространства. Тъй като в квартала няма полицейско наличие жителите му си осиновили две кучета от локалния подслон и ги назначили за " защита ". Построили им дървена къщурка и всички дружно се грижат за тяхното изхранване. Кражбите и набезите на апашите доста намалели.
доктор Петкова-Влахова и бъдещите общински съветници дадоха обещание да отстояват плануваното в тяхната стратегия поетапно самостоятелно планово създаване на периферните квартали в Ямбол и да трансформират и индивидуализират техния образ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР