Основната функция на българската държава е да се грижи за

...
Основната функция на българската държава е да се грижи за
Коментари Харесай

Костадинов: Държавата да се погрижи за опазването на националната ни идентичност 

Основната функционалност на българската страна е да се грижи за българите на всички места по света. Да опазва националната ни еднаквост като съхранява българската история, просвета и обичаи за поколенията. 
Обезличаването на българите като нация се случва под въздействие на непознати дипломати, посредством конфигурирани по върховете на страната политици, които основават изкуствено разделяне както в рамките на страната ни, по този начин и отвън нея.  Това се случва и към сегашния миг.
Родната къща на един от най-големите български писатели Димитър Талев в град Прилеп, през днешния ден намираща се в Република Северна Македония, се продава за сумата от 100 000 евро. Към сегашния миг притежателите се обръщат към българската страна, с цел да закупи къщата, единствено че българската страна в лицето на държавното управление досега не е декларирала своето предпочитание да стане притежател на къщата, която е роден дом на създателя на  „ Железния светилник “, „ Илинден “ и „ Преспанските камбани “.

Димитър Талев  е отдал целия си живот в интерес на отечеството и в интерес на обединяването на България и Македония.
Точно в този момент, когато българската позиция по македонския въпрос е допустимо най-неразбрана от страна на нашите по този начин наречени европейски сътрудници, откупуването на къщата може да се трансформира в  прекрасен мотив да се заприказва за това, че в Северна Македония живее част от българския народ. Тя е подложена на денационализация, на имитация на своята история и на кражба на българската просвета през последните към този момент повече от 100 години. 
Поради тази причина „ Възраждане “ приканва българското държавно управление да отдели сумата  от 100 000 евро, с цел да откупи къща на Димитър Талев и да я трансформира в един от паметниците на българската просвета освен в Прилеп, само че и в цяла Република Северна Македония.  
Възраждане е номер 14 в бюлетината! 

Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
 

  
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР