Основната черта в характера ви според месеца на раждане! Януари: Добри

...
Основната черта в характера ви според месеца на раждане!
Януари: Добри
Коментари Харесай

Ето коя е основната черта в характера ви според месеца на раждане

Основната линия в характера ви съгласно месеца на раждане!

Януари: Добри отзивчиви умения
Вие сте доста интелигентни, само че доста отзивчиви и общителни. Имате доста другари, само че вие постоянно се откроявате. Вие сте мощни, само че има неща, които към момента могат да ви изкарат от равновесие. За благополучие бързо се възстановявате и продължавате това, което сте почнали.

Февруари: Независима натура
Креативни, бързо схващате, свободолюбиви, по този начин притегляте хората към себе си. Вие сте умерено амбициозни и това, съчетано със мощните страни на вашия темперамент, ви обезпечава триумф в живота.

Март: Атрактивна натура
Можем да твърдим, че сте си заслужили тази известност. Вие сте привлекателни, уверени в себе си и се радвате на триумф измежду вашите връстници. Вие търсите внимание, само че от време на време предпочитате самотата – и вие давате тази независимост на вашите близки, когато имат потребност от нея.

Април: Душата на компанията
Понякога сте прекомерно прочувствени, само че какво да вършиме с подобен характер, не е толкоз елементарно да се справите. Но имате голямо възприятие за комизъм, което ви оказва помощ неотложно да предразположите тези към вас.

Май: Най-грижовният
Винаги се грижите за другите, благополучието на вашите другари е значимо за вас. Стараете се да разрешите всички спорове другарски, тъй като кавгите са непоносими за вас. Имате мощно вътрешно ядро, което ви стимулира да не се отказвате, а тази воля за победа заразява и другите към вас.

Юни: Егоист в рационални граници
За вас вътрешният мир е значим – в никакъв случай няма да губите време за ненужни неща и изключително да се предавате. С тази здравословна обич към себе си, апропо, притегляте останалите към вас. И въпреки всичко, чудноват е фактът че е мъчно другите да ви схванат.

Юли: Кралица на флирта
Вие сте същинска флиртаджийка, която знае по какъв начин да откри метод към всеки. Не е чудно, че доста девойки ви завиждат.

Август: Уверен водач
Обичате да бъдете в центъра на вниманието и вие решително се справяте със отговорностите на водача. Имате креативен качества, само че вие сте толкоз разсеяни, че не можете да съумеете в тази област. Което, обаче, въобще не ви разстройва.

Септември: В естетика със себе си
Винаги знаете какво решение би трябвало да извършите, ловко управлявате живота си и даже имате време да помогнете на другите за техните решения. Създавате усещане за човек, който живее в съвършена естетика със себе си.

Октомври: Страстна натура
Говорейки за пристрастеност, имаме поради, освен вашите връзки с противоположния пол, само че и по какъв начин се отдадете на обичаните си занимания. Вие сте толкоз пристрастени към това, което се случва, че не забелязвате нищо в близост – а това има позитивен резултат върху вашата продуктивност.

Ноември: Изследовател
Вие се интересувате от всичко, което се случва в близост: литература, кино, езици, взаимоотношения. Вие се наслаждавате на живота и се пробвате да вземете от него максимума.

Декември: Вътрешна хубост
Вие сте привлекателни външно, само че другите са по-впечатлени от вашата вътрешна хубост – вие сте спокойни, рационални и правилни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР