Основен приоритет на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е

...
Основен приоритет на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Основен приоритет на ПП „МИР“ е работеща българска икономика*

Основен приоритет на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е работеща българска стопанска система. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев при представянето на  кандидатите за народни представители в област Русе, където бяха показани и главните цели, политики и цели на политическата мощ.

" Основен приоритет на Политическа партия МИР е работеща българска стопанска система и това би трябвало да се случи посредством въвеждането на социално-пазарното стопанство. Това е немският модел, който дава опция за осъществяване на икономическо и индустриално развиване, само че и обществена независимост на всеки един обособен човек. И други партии са обръщали внимание на този модел, на това е останало единствено на хартия. Ние обаче няма да оставим нещата до такава степен. Въвеждането на този модел ще повлияе на трите съществени стълба на държавността - опазване на здравето, обучение и сигурност ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Водач на листата в Русе е адв. доктор Христина Георгиева. Тя е един от най-младите и перспективни претенденти за народни представители в региона на правото и интелектуалната благосъстоятелност от гражданската квота на партията.

Тя е юрист и лекар по право на интелектуалната благосъстоятелност, член на Европейския институт по право и първият български преподавател в годишното лятно учебно заведение по Европейско частно право, проведено от Юридическия факултет на Университета в Залцбург и Академията по европейско частно право. Тя е приключила Английската езикова гимназия „ Гео Милев ” в гр. Русе. Изучава право в Университета за национално и международно стопанство в София, където редом специализира и банково дело. Тя е създател на първото изцяло монографично проучване в България на тематика „ Правна протекция на видео и електронните игри като обекти на интелектуална благосъстоятелност ”.

" Почувствах вътрешен позив да вземам участие в построяването на ново, по-здраво общество, на една друга България. Желая да видя смяна в българската политическа действителност. Обезпокоена съм мощно от интелектуалния, духовен и експертен недостиг в Народното събрание и в други значими звена и институции в страната. Време е за смяна, за преструктуриране, за ново потомство политици: по-морални, по-родолюбиви, по-инициативни, по-ерудирани, с повече експертен капацитет. Вярвам, че ние сме вярната опция ", съобщи адв. доктор Христина Георгиева.

Тя посочи, че е отгледана в фамилията на персона, родена в гр. Бяла Слатина, само че съдействала значително за културното развиване на Русе, за възстановяване качеството на околната среда, въздуха и образованието. " Вярвам, че по негов образец мога да съм потребна на Русе - градът, в който се родих прочувствено и интелектуално, град, с проблемите и потребностите на който пребивавам от 10-годишна ", добави още адв. доктор Георгиева.

На второ място в листата е адв. Светла Костадинова, магистър по право от Русенския университет и е юрист по цивилен, търговски и административни каузи. На последващо място е Мария Петрова. Тя е счетоводител, приключила е Стопанската академия " Димитър А. Ценов " в Свищов. Мартин Петров е на четвърто място в листата на Политическа партия МИР. Той е приключил " счетоводство и конктрол " в Стопанската академия " Димитър А. Ценов " в Свищов, а Марияна Миткова е на идващото място в листата, която също е приключила " счетоводство и надзор ", само че в Пловдивския университет. Екатерина Барбова е на шесто място в листата. Тя е магистър по мениджмънт на районното развиване, а Мартин Янев е на последващо място в листата. Той е специалист в областта на превоза и инфраструктурата и има и управлява логистична компания в региона. 

Симеон Славчев заяви, че главните цели на партията са развиването на туризма, селското стопанство и превоза и инфраструктурата. " България има неповторими дадености и тя би трябвало да ги употребява. Нашите специалисти пресметнаха, че близо 70% от приходите в Брутният вътрешен продукт на страната може да бъдат напълно от туризъм. Тук приказваме за морски, планински туризъм, както и за водолечение. Страната ни е на второ място в света по благосъстояние на минерални извори ", съобщи Симеон Славчев.

България има огромни обичаи в селското стопанство и главната цел на Политическа партия МИР е да бъдат възобновени пазарите на Изток, които имат извънредно богат експортен капацитет, посочи още ръководителят на Политическа партия МИР. Той съобщи, че превозът и инфраструктурата е другият значим приоритет за политическата мощ. " Местоположението на Русе е от стратегическо решение за страната и това би трябвало да се употребява. В тактиката на Политическа партия МИР градове с такова значение може да се трансфорат във значими транспортни хъбове с уверено значение за превоза, инфраструктурата и логистиката ", съобщи още Симеон Славчев.

Председателят на Политическа партия МИР и претендентите за народни представители от Русе се срещнаха и с районното управление на КТ " Подкрепа ", където бяха разисквани въпроси от сферата на синдикалната активност, образованието и опазването на здравето и бяха показани главните цели, политики и цели на Политическа партия МИР.*
 За проверка на продажбите на български задгранични парцели упорстват от партия МИР За проверка на продажбите на български задгранични парцели упорстват от партия МИР
Партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) упорства за цялостна проверка на всички държавни парцели зад граница, които са били продадени....

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за парламентарни избори 2021 година

 

 

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР