Основен акцент в тази кампания ще бъде външната политика и

...
Основен акцент в тази кампания ще бъде външната политика и
Коментари Харесай

Диман Георгиев: Човешкият живот надделява пред цената на газа, проблемът е, че страната ни губи хибрината война с Русия

" Основен акцент в тази акция ще бъде външната политика и националната сигурност. Искаме или не, войната в Украйна ще окаже въздействие в акцията, тъй като се разместват пластовете в България. Войната в Украйна сподели кой кой е в българската политика. Ние се разделихме на два лагера - на тези, които желаят страната ни да е с Русия, и на останалите, които желаеме да сме мощна европейска страна в мощен Европейски съюз ". Това съобщи кандидат-депутатът от " Консервативно обединяване на десницата " (КОД) о.з. полковник Диман Георгиев пред Българска национална телевизия. 

" Със сигурност би трябвало да надвива човешкият живот пред цената на газа. За мен това не е алтернатива. Украйна ще победи в тази война. Проблемът е, че ние губим хибридната война. В България съветските служби са конфигурирали президент, който извършва проруска политика. Миналата година двама български офицери починаха по негова виновност и поради дейности или бездействия на негови подчинени. Подполковник Валентин Терзиев почина, изпълнявайки задача само, с цел да покаже, че може да я извърши взаимно с нашите съдружници. Интересен е казусът с Тодор Манчев. 32 дни, откакто излезе отчета, че той няма съпричастност с фиктивен случай, беше подложен на неправдоподобен напън, с цел да покаже българският президент на електората си за бъдещите избори, че съдружниците ни от НАТО и Европейски Съюз не са мечтани в България. Натискът, на който беше подложен този офицер, го докара до самоубийство. Когато се назначават проруски държавни управления, които се пробват да трансформират курса на страната, се отразява на всички въпроси за енергетика и корупция. Бащата на Тодор Манчев ми се обади и ми сподели: " Г-н полковник, моят наследник ще бъде погубен ". След като се пробвах да проверявам случая, ми беше лишен компютърът, както и дисковете, които съдържат класифицирана информация. Беше ми неразрешено да отивам на работа, а канцеларията ми беше запечатана ", сподели още Георгиев. 

" Има два въпроса, които незабавно би трябвало да се решат. Първият е по Плана за възобновяване и развиване. Не бива да се затварят въглищните електроцентрали, тъй като след 3 години електричеството, което произвеждаме, няма да има с какво да бъде заместено. Освен това, нашите съседи - Гърция, Северна Македония и Сърбия разчитат на тези електроцентрали, с цел да запълнят своя енергиен микс. Трябва да използваме това, с цел да желаеме преразглеждане на тази част от Плана за възобновяване и развиване за затваряне на електроцентралите. Същото се отнася и за зелената договорка, която сега работи в интерес на Путин и е решение на комунистите и социалистите в Европейски Съюз, което не може да се върви дружно с помощта за Украйна ", безапелационен е Диман Георгиев.       
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР