Основателят на рок групата Pink Floyd Роджър Уотърс написа писмо

...
Основателят на рок групата Pink Floyd Роджър Уотърс написа писмо
Коментари Харесай

Основателят на Pink Floyd призова Елена Зеленска да повлияе на съпруга си

Основателят на рок групата Pink Floyd Роджър Уотърс написа писмо до брачната половинка на украинския президент Владимир Зеленски - Елена, в което помоли да се прекрати спорът в Украйна и да се спре да се желае оръжие от Запада. Документът е оповестен на формалната страница на актьора в една от задграничните обществени мрежи.

" Ако под поддръжка на Украйна имате поради продължение доставката на оръжие за армията на киевското държавно управление, притеснявам се, че може съдбовно да грешите. По-голямата част от маслото се налива в огъня от Вашингтон, който е на релативно безвредно разстояние от пожара. Моля ви да повлияете на брачна половинка си да настъпи мир в Донбас, да се ратифицират и изпълнят Минските съглашения ", се споделя в документа.

Роджърс напомни предизборните обещания на брачна половинка й. В тях Зеленски приказва за преустановяване на Гражданската война в републиката, за мир в Донбас и одобрение на цялостния пакет от Минските съглашения, написа MK.RU. В умозаключение създателят на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР