Основателят на NDE Research Foundation д-р Джефри Лонг е категоричен,

...
Основателят на NDE Research Foundation д-р Джефри Лонг е категоричен,
Коментари Харесай

Доктор е сигурен: Има живот след смъртта

Основателят на NDE Research Foundation доктор Джефри Лонг е безапелационен, че съществува живот след гибелта. Той основава своите изказвания върху проучването на над 5000 прекарвания покрай смъртт. Д-р Лонг е радиационен онколог в Съединените щати и учи околосмъртните прекарвания в продължение на доста години, събирайки и анализирайки историите на хора, изпадали в клинична гибел, оповестява Daily Star.

Д-р Лонг дефинира сходни положения като умишлено прекарване на хора, които са в кома или съвсем мъртви, само че които резервират своето усещане и дарба да взаимодействат със света към тях. В работата си той разпознава няколко общи модела в прекарванията покрай гибелта. Например, доста оживели оповестяват, че са излизали отвън тялото си и са следили събития към тях.

Лекарят разказва случай на жена, която припада по време на езда, само че твърди, че мозъкът й пътува с коня, а по-късно тъкмо разказва събитията, които се случват в обора, макар че физическото й тяло не е там. Някои хора описват за странни пътувания в непознати светове или прекосяване през тунел с ярка светлина. Други настояват, че са се срещали с умряли близки, а има и такива, които описват, че животът им „ минава пред очите им “.

Въпреки че доста от тези прекарвания може да наподобяват като холивудски кино стандарти, доктор Лонг отбелязва, че прекарванията покрай гибелта са разказани и от деца, които може би към момента не са знаели за сходни подиуми. Но към момента няма научно пояснение за тези феномени.

Д-р Лонг споделя, че е прочел доста проучвания върху мозъка и е разгледал всички вероятни научни пояснения, само че нито едно от тях не може да изясни изцяло тези феномени. Той решително декларира, че пред лицето на неопровержими доказателства е стигнал до извода, че живот след гибелта сигурно съществува.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР