Основателят на мрежата от първи слой Hedera (HBAR) сподели целите

...
Основателят на мрежата от първи слой Hedera (HBAR) сподели целите
Коментари Харесай

Шеф на Hedera разкри плановете си за спряване с проблема с мащабируемостта

Основателят на мрежата от първи пласт Hedera (HBAR) показа задачите на плана за тази година, заявявайки, че мрежата сполучливо се е противопоставила на миналогодишния крипто мечи пазар.

Съоснователят и основен изпълнителен шеф на Hedera, Манс Хармън показа амбициозните си проекти за протокола в изявление за канала на Paul Barron Network в YouTube.

Хармън съобщи, че индикаторите на мрежата, употребяваща хашграф, са траяли да се усъвършенстват, даже по време на крипто зимата.

Той е уверен, че Hedera ще се трансформира в първият план, който ще реши казуса с мащабируемостта, който сега тормози промишлеността.

Според Хармън, Hedera може да обработва 10,000 транзакции в секунда – опция, която съществува от стартирането на платформата през 2019 година

Главният изпълнителен шеф очерта проекти за разширение на опциите на хашграфа посредством въвеждане на общностни възли, които да добавят съществуващите възли, ръководени от членове на съвета. Понастоящем Hedera се търгува на цена от към $0.081.


 


Hedera се нарежда, с цел да се трансформира в главен състезател в криптовалутната промишленост с фокуса си върху мащабируемостта и прибавянето на общностни възли и шардове (shards).

В допълнение към разширението на опциите на мрежата с общностни възли, Hedera възнамерява да добави спомагателни шардове, които са други мрежи, допринасящи за общата продуктивност. Хармон има вяра, че това ще разреши на планът да продължи растежа си през цялата 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР