Основателят на Microsoft призна, че е направил огромна грешка, като

...
Основателят на Microsoft призна, че е направил огромна грешка, като
Коментари Харесай

Бил Гейтс проговори за връзката си с Джефри Епщайн

Основателят на Microsoft призна, че е направил голяма неточност, като е общувал с някогашния финансист , който е упрекнат в полов тормоз и присъединяване в проституция на малолетни девойки.

" Имах няколко вечери с него с вярата, че думите му за приемане на милиарди за световно здраве посредством неговите контакти ще се окажат правилни, само че това се оказа голяма неточност ", сподели Гейтс в изявление за CNN.
 Мелинда Гейтс се е готвила да се разведе с Бил Гейтс и поради връзките му с упрекнат в трафик на деца Мелинда Гейтс се е готвила да се разведе с Бил Гейтс и поради връзките му с упрекнат в трафик на деца
Съпругата на Бил Гейтс стартира подготовката за развода със брачна половинка си още през 2019 година, написа The Wall Street Journal, базирайки се на...

Освен това той изрази страдание, че в предишното е допускал несъответствуващи връзки със своя служителка и е създавал неуместна работна среда. „ Определено скърбя за това свое държание ", сподели милиардерът, а на въпрос какво ще направи, отговори: „ сега би трябвало да продължа напред “ и „ да си взема поука от случилото се “.

Бил Гейтс се надява, че той и някогашната му към този момент брачна половинка Мелинда ще могат да продължат да ръководят взаимно своята благотворителна фондация. В понеделник излезе публично правосъдното решение за техния финален бракоразвод.

" Мелинда има невероятна мощ, която насочва за възстановяване на фонда. Винаги сме обичали да работим дружно, да оказваме помощ за развиването на организацията, тъй че това ще бъде най -доброто решение за фонда - тя да остане там ", сподели още Гейтс.

От 2000 година Гейтс управлява благотворителна фондация с почти 50 милиарда $ фонд. Основните области на организацията включват битката с рисковите заболявания в разрастващите се страни, и стратегии в региона на опазването на здравето и образованието в Съединени американски щати. Чрез фонда са разпределени стотици милиони долари за създаване на ваксина против ковид и за подкрепяне на най -уязвимите в пандемията. След развода, който завърши тази седмица, някогашните съпрузи се съгласиха, че Мелинда ще напусне ръководството на фондацията след две години, в случай че се окаже невероятно да продължат да работят дружно.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР