Основателят на Microsoft официално вече е свободен мъж, и разводът

...
Основателят на Microsoft официално вече е свободен мъж, и разводът
Коментари Харесай

Бил Гейтс се разведе

Основателят на Microsoft публично към този момент е свободен мъж, и разводът със брачната половинка му Мелинда към този момент е изцяло финализиран. Това заяви Business Insider, като се базира на правосъдни отчети, предава БГНЕС.

Бил и Мелинда Гейтс оповестиха, че се развеждат, при започване на месец май т.г. Съдебният развой, при който бракът беше разтрогнат, ще влезе в историята като най-скъпият. Предходният сходен " връх " бе подложен от някогашната брачна половинка на създателя на Amazon Джеф Безос - Макензи Безос. Гейтс е един от петте най-богати предприемачи в света, като благосъстоянието на фамилията му се прави оценка на 130 милиарда $.
 Бил Гейтс бил заставен да си тръгне от Microsoft поради секс спекулация Бил Гейтс бил заставен да си тръгне от Microsoft поради секс спекулация
През 2020 година, Съветът на шефовете на Microsoft е решил, че Бил Гейтс би трябвало да напусне борда заради връзка със служителка на кор...

65-годишният създател на „ Майкрософт “ и 56-годишната Мелинда оповестиха развода си с туитове след 27 години брак. Тогава стана ясно, че Мелинда е почнала да се съветва с бракоразводни юристи още през октомври 2019 година Това е по същото време, когато „ Ню Йорк Тайм “ разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епщайн, който се самоуби в пандиза предходната година, до момента в който чакаше правосъден развой по отношение на обвиняванията в трафик на секс.

Друг източник сподели, че новините за развода на двойката не са „ изненада “, защото връзките на Бил с Епщайн са били „ основата на раздора “ в брака им. „ Всяко другарство с Епщайн е мотив за кавги с Мелинда. Няма метод Мелинда да е желала той да прекарва времето си с Епщайн ". Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил поради строгата си римокатолическа религия и се надява да получи отменяне от Ватикана, откакто гражданският им бракоразвод бъде финализиран.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР