Основателят на Microsoft Бил Гейтс сподели пред служители на неговата

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс сподели пред служители на неговата
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Тръмп не знае каква е разликата между HPV и HIV

Основателят на Microsoft Бил Гейтс показа пред чиновници на неговата фондация, че президентът на САЩ Доналд Тръмп не е знаел каква е разликата сред човешки папилома вирус HPV и HIV, когато двамата се срещали в два разнообразни случая, съгласно видеоклип, с който се е сдобил Крис Хейс от MSNBC.

В клипа Гейтс споделя пред чиновниците, че в две обособени срещи с президента, спомняйки си по-конкретно среща през 2017 година, Тръмп го питал каква е разликата сред двата вируса.

“Той искаше да знае дали има разлика сред HPV и HIV, ” споделя Гейтс във видеото. “Обясних му, че хората рядко бъркат двата вируса. ”

HPV, или човешки папилома вирус, е зараза, която визира кожата и лигавиците и предизвиква доста заболявания, измежду които и рак на шийката на матката, до момента в който HIV, или „ човешки имуннодефицитен вирус “, предизвиква синдрома на добитата имунна непълнота (СПИН).

Гейтс също по този начин споделя във видеото, че Тръмп приказва за себе си в трето лице, като му споделил по време на срещата: “Тръмп чува, че не харесваш това, което Тръмп прави. ”

Гейтс се е изказвал в предишното против политиката на Тръмп, която слага Съединени американски щати преди всичко. Технологичният милиардер съобщи пред Politico през март, че възнамерява да изясни значимостта на задграничната помощ на президента по време на тяхната среща.

Смята се, че по време на срещата им през март Тръмп е предложил на Гейтс да стане теоретичен съветник на Белия дом. През април Гейтс подели пред Stat News, че е отхвърлил предлагането, защото не считал, че че това е добър метод да употребява времето си. 

 

 

profit.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР