Основателят на Microsoft Бил Гейтс сега е собственик на най-много

...
Основателят на Microsoft Бил Гейтс сега е собственик на най-много
Коментари Харесай

Разкриха с какво се занимава Бил Гейтс по време на пандемията от COVID

Основателят на Microsoft Бил Гейтс в този момент е притежател на най-вече аграрни земи в Съединени американски щати, настояват от Land Report.
Изследователите на Land Report стигнаха до извода, че Гейтс, в този момент четвъртият най-богат човек в света, и брачната половинка му Мелинда имат 242 000 акра (близо 980 000 декара) земеделска земя.
Те имат почти 52 000 повече акра от семейство Офът, които са на второ място в листата на фамилиите на Land Report, които имат най-вече аграрни земи в Съединени американски щати
Като цяло Бил и Мелинда Гейтс са придобили земя допълнително от дузина щати. Най-големите му парцели обаче са в Луизиана (69 071 акра), Арканзас (47 927 акра), Небраска (20 588 акра), Аризона (25 750 акра) и Вашингтон (16 097).
Според проучванията на Land Report Гейтс и брачната половинка му са наели някогашния управител на облигационния фонд Putnam Investments Майкъл Ларсън през 1994 година, с цел да им оказват помощ да диверсифицират персоналните си активи.
Тези вложения включват дял в AutoNation, хотел „ Чарлз “ в Кеймбридж, Масачузетс, „ Four Seasons “ в Сан Франциско и над 100 000 акра земеделска земя в разнообразни щати, съобщи Land Report, цитирайки профил на Ларсън от 2014 година В „ Уол Стрийт джърнъл “.

Последните констатации на Land Report обаче демонстрират, че от този момент цифрата от 100 000 е повишено до над два пъти.
Въпреки че Гейтс е необятно прочут като индивидът зад софтуерния колос Microsoft, той не е непознат на селското стопанство .
От началото на 2000-те години Гейтс и брачната половинка му са навлезли в селското стопанство посредством голям брой вложения в поддръжка на фермерите в развиващия се свят.
През 2008 година Фондация " Бил и Мелинда Гейтс " разгласи 306 милиона $ безплатни средства, предопределени да покачат добивите и приходите на милиони дребни фермери в Африка, както и " други елементи на развиващия се свят, с цел да могат да извадят себе си и фамилиите си от апетит и беднотия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР