Основателят на Майкрософт сподели пред агенция Ройтерс своето изумление от

...
Основателят на Майкрософт сподели пред агенция Ройтерс своето изумление от
Коментари Харесай

Бил Гейтс за конспиративните теории: Наистина ли хората вярват в такива неща?

Основателят на Майкрософт показа пред организация Ройтерс своето учудване от мащаба на " щурите и зли " тайни теории, които се популяризират за него. Като техен катализатор той вижда обществените мрежи. Човекът, прочут със своята благотворителната активност, прави оценка позитивно измененията в Съединени американски щати и е оптимист за развиването на рецесията с пандемията, написа Българска национална телевизия.
В интервали на рецесия тайните теории като да вземем за пример тези за кемтрейлс и вредата от 5G мрежите процъфтяват. От началото на пандемията цели на спекулации станаха създателят на Майкрософт Бил Гейтс и шефът на Националния институт по алергични и инфекциозни болести на Съединените щати доктор Антъни Фаучи. " Никой не би предсказал, че аз и доктор Фаучи ще бъдем споменавани в злонамерени теории, с това, че сме основали пандемията или се опитваме да се възползваме от нея. Много съм сюрпризиран и се надявам това да отмине ", споделя Гейтс.
 Бил Гейтс: Има заплаха от „ имунизационен шовинизъм ” Бил Гейтс: Има заплаха от „ имунизационен шовинизъм ”
Основателят на Майкрософт Бил Гейтс предизвести за заплаха от „ имунизационен шовинизъм “ и „ нехаен метод “...
В Америка и в Европа така наречен антимаскъри и антиваксъри, настояват също, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс употребява имунизациите, с цел да се бележат хората с микрочипове и да се откри надзор над света. Милиардерът, който през 2014 година остави бизнеса и се посвети на филантропия, акцентира ролята на обществените мрежи за пробутване на дезинформация и клюки. " Наистина ли хората имат вяра в такива неща? Трябва да проучим това, да разберем по какъв начин се трансформира държанието на хората и да го сведем до най-малко или да разясним задачите си ", споделя той.
Преди време Доналд Тръмп предложи отнасяне на вируса с дезинфектанти и обещаваше да уволни доктор Фаучи. Гейтс прави оценка смяната на курса при новия президент Джо Байдън, който върна страната в СЗО и резервира скъпите хора от времето на Тръмп. " Те ще се възползват от Франсис Колинс и доктор Фаучи, които са чудесни. Понякога те изглеждаха единствените здравомислещи хора в американското държавно управление ", добавя Гейтс.
От позицията на човек, чиято фондация взе участие с над 1 милиарда и 750 млн. $ в битката с пандемията, Гейтс не се тревожи за бъдещето. " Богатите страни ще излязат от пандемията, в случай че се имунизират до 70-80 % от популацията. Оптимист съм, че богатият свят тази година значително ще се върне към естественото състояние. Ако помогнем на разрастващите се страни да не бъдат източник на болест, това ще е началото на края ", сигурен е милиардерът.
Съединените щати към този момент вземат участие в самодейността КОВАКС, която има за цел да обезпечи гратис близо 2 милиарда дози ваксини за бедните страни до края на годината.
 Бил Гейтс си постави ваксина против ковид, само че не сподели коя Бил Гейтс си постави ваксина против ковид, само че не сподели коя
Бил Гейтс си постави първата доза от имунизацията против ковид, заяви самият той в Twitter. Съоснователят на Microsoft уточни, че се ч...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР