Основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс отново направи включване по темата

...
Основателят на "Майкрософт" Бил Гейтс отново направи включване по темата
Коментари Харесай

Бил Гейтс с поредно пророчество: обяви какъв свят ни чака след COVID-19

Основателят на "Майкрософт " Бил Гейтс още веднъж направи включване по тематиката за пандемията от новия ковид, само че този пък акцент в изявлението бе бъдещето на света след COVID-19.

Във видеоконферентна връзка, проведена от вестник "Ню Йорк Таймс ", американският милиардер показа визията си за бъдещето на бизнес пътуванията и за работата в офис.

Предвиждам, че над 50% от пътуванията, свързани с професионални задължения, и над 30% от работата в офиса – такава, каквато я познавахме преди пандемията, просто ще изчезнат, счита Гейтс.

По думите му експлоадирането на COVID-19 ще промени до основна степен светът на трудовите хора, заради което някои компании няма да имат различен избор, с изключение на да продължат да работят от у дома даже и след привършване на пандемията.

Разбира се, ще продължим да работим от офиса, бизнес пътуванията също ще ги има, само че те никога няма да са същите, както бяха преди. Те ще бъдат фрапантно изменени, безапелационен е той.

В умозаключение притежателят на "Майкрософт " призна, че е обезпокоен от реакцията на хората, които отхвърлят да носят маска.

Никога не съм предполагал, че носенето на маска може да се трансформира в чак подобен проблем, признава най-после Бил Гейтс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР