Основателят на клуба Деймън Лоунър не приема в клуба всички

...
Основателят на клуба Деймън Лоунър не приема в клуба всички
Коментари Харесай

Собственик на супер елитен секс клуб със страхотан оферта: Тотален разврат до дупка при, това до живот за скромната сума от ...

Основателят на клуба Деймън Лоунър не приема в клуба всички – единствено тези състоятелни жители, които са подготвени да заплащат баснословни суми за разврат. Както написа изданието The Sun, секс клубът Snctm предлага на своите гости пожизнено посещаване на извънредното заведение за 1 милион $.  
За да станете член на Snctm, би трябвало да подадете поръчка и да платите такса в размер на 12 000 $ за най-ниското ниво, за всичките екстри ще би трябвало да се бръкнете 75 000 $.

От хилядите подадени поръчки са утвърдени единствено 100. Щастливците се оказаха 25 състоятелни господа на възраст до 60 години и 75 дами не по-възрастни от 40 години.

Най-високото ниво на участие включва в себе си достъп до частните стаи, специфична сребърна клубна огърлица и препоръките на специалисти по секс, БДСМ и доста други.

По думите на създателя на клуба, вие ще можете да се наслаждавате на целия този разврат до живот единствено за скромната сума от 1 милион $. " Вие може да се похвалите с доживотно участие, а също и да бъдете в центъра на всичките събития в течения на целия си живот. Включени са и билетите за специфичните мероприятия на яхтите в Кан. Най-скорошните секс купони ще са в Рим и Москва ", споделя Деймън Лоунър.
Основен признак на купоните е маската. Мъжете наложително би трябвало да дойдат в смокинги, а дамите - във вечерен тоалет или по долни дрехи.



Съществува опция и за еднократно посещаване на клуба: за дамите входът е безвъзмезден, само че за мъжете ще би трябвало да се бръкнат солидна сума - 1900 $. Естествено, има и стратегия за понижения, за всеки доведен другар сметката пада с 375 $.


Трябва да се означи, че измежду посетителите на заведението е и известната актриса Гуинет Полтроу.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР