Основателят на Huawei Рен Женгфей призова служителите на Honor да

...
Основателят на Huawei Рен Женгфей призова служителите на Honor да
Коментари Харесай

Основателят на Huawei призова Honor да им стане конкурент след раздялата

Основателят на Huawei Рен Женгфей прикани чиновниците на Honor да се стараят да надминат някогашната си компания майка в обръщението за прощаване към тях, съобщи Reuters. Huawei се раздели с бюджетния си бранд, с цел да може да поддържа ударената си от американските наказания верига на доставките жива.

По-рано този месец покупател на Honor стана новооснованото сдружение Shenzhen Zhixin New Information Technology. То е учредено от сътрудниците и дилърите на компанията, с цел да избегнат американските наказания върху чиповете.

По думите на Рен, точно Honor ще се трансформира в най-големия съперник на компанията в бъдеще. " Да изпреварите Huawei би трябвало се трансформира във вашия мотивационен слоган ", сподели той.

Съединени американски щати разгласи Huawei за опасност за националната сигурност, което компанията, несъмнено, отхвърля като обвиняване. " Вълна след вълна на тежки американски наказания над Huawei ни накара най-после да разберем, че американските политици желаят да ни убият, не просто да ни поправят ", сподели Рен в речта си.
 До £100 хиляди дневно санкция за английските оператори, които употребяват съоръжение от Huawei
До £100 хиляди дневно санкция за английските оператори, които употребяват съоръжение от Huawei

Лондон показа законопроект, който цели затятане на ограниченията за сигурност в мрежите

А до момента в който Huawei се отърсва от проблемите си, " милиони " чиновници на Honor по целия свят биха могли да изгубят работата си поради глобите на Съединени американски щати. " Не желаеме да завличаме почтени хора във водата единствено тъй като ние страдаме ", сподели Рен.

Honor формираше 26% от общо 51,7 млн. устройства, продадени от Huawei в интервала юли-септември, сочат данни на консултантската компания Canalys. Продуктовата гама включваше преносими компютри, таблети, умни тв приемници и електронни аксесоари.

Същевременно съперниците на Huawei усилиха производството, с цел да се възползват от усложненията на компанията, породени от глобите на Съединени американски щати. Но в случай че Honor успее да продължи производството, компанията може и да резервира пазарния си дял, сподели Флора Танг от Counterpoint Research.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР