Основателят на холдинга Алибаба, китайският милиардер Джак Ма е бил

...
Основателят на холдинга Алибаба, китайският милиардер Джак Ма е бил
Коментари Харесай

Милиардерът Джак Ма е бил забелязан в Банкок

Основателят на холдинга " Алибаба ", китайският милиардер Джак Ма е бил видян в Банкок тази седмица, съобщи Ройтерс.

По-рано през днешния ден международните организации оповестиха, че вследствие на преструктуриране на компанията " Ант Груп ", също учредена от Джак Ма, той няма да има повече надзор над нея.

Джак Ма е бил видян в ресторанта на носителя на звезди " Мишлен " Супиная Джей Фай Джунсута в Банкок, който постнал в акаунта си в " Инстаграм " фотография дружно с китайския паралия. Тайландски медии пък оповестиха, че в ресторанта Джак Ма е бил дружно с тайландския предприемач Супакит Чеараванонт, началник на борда на две компании от холдинга " Чароен Покпханд Груп ", който  е най-големият в селскостопанския бранш, хранителната промишленост и дистрибуцията в Тайланд.
Медиите в Тайланд оповестиха и, че Джак Ма е бил на боксов мач на спортната сцена " Раджадамнерн " в Банкок, откъдето е постнал фотография с тайландския боксов първенец Сомбат " Буакау " Банчамек.

Преструктурирането на " Ант Груп " цели компанията да влезе в сходство с регулаторните правила в Китай. Срещу компанията, както и против " Алибаба " съответните регулаторни органи в Китай започнаха напоследък редица дейности, ориентирани против хипотетичен монопол на пазара или за отбрана на потребителските права.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР