Затвореният Сам Банкман-Фрайд оцелява на хляб и вода, което вреди на способността му да се подготви за съдебен процес, казват адвокати

...
Основателят на FTX Сам Банкман-Фрайд оцелява на хляб, вода и
Коментари Харесай

Основателят на FTX Сам Банкман-Фрайд оцелява на хляб, вода и понякога фъстъчено масло, защото затворът, в който е настанен, продължава да му сервира "месна диета" въпреки исканията за вегански ястия, казаха неговите адвокати пред магистрат във вторник. Неговата ограничена диета и други проблеми възпрепятстват способността му да се подготви за процеса, добавиха те.

По-рано този месец Банкман-Фрид, някога приветстван като крипто гений, беше отменена гаранцията му и беше осъден на затвор от федерален съдия в Ню Йорк, след като прокурорите обвиниха, че се е опитвал да повлияе на свидетели по делото си за измама.

Във вторник адвокатите му твърдяха, че Банкман-Фрид се нуждае от подходящ достъп до компютри, лекарства, които да му помогнат да се концентрира, и по-добра диета, за да се подготви за процеса срещу него на 3 октомври. Те подадоха оплакванията си по време на изслушване във федералния съд в Манхатън, след като Банкман-Фрайд пледира невинен по седем обвинения, срещу които ще се изправи на процеса, включително измама и множество обвинения в заговор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР