Кандидати за народни представители и общински съветници от ГЕРБ-СДС в

...
Кандидати за народни представители и общински съветници от ГЕРБ-СДС в
Коментари Харесай

ГЕРБ-София проведе среща, посветена на пострадалите от катастрофи и техните семейства

 _2024 izbori_v013 Кандидати за народни представители и общински съветници от ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет организираха среща с организации и родители на потърпевшите в произшествия и техните фамилии, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На срещата участваха претендентите за народни представители Младен Маринов, Анна Александрова и доктор Лъчезар Иванов. Срещата бе инициирана от общинските съветници на ГЕРБ-СДС Анна Стойкова, Татяна Георгиева, доктор Антон Койчев и Екатерина Йорданова.

„ Вие бяхте и пред Общината на последното съвещание на СОС, протестирайки против общинския консултант Благовест Георгиев от групата на ППДБСС, който провокира злополука след приложимост на алкохол и към момента е настоящ консултант. Поканихме Ви на публична среща, с цел да Ви чуем. Поклон пред Вас, че работите в социална изгода и за смяна на законодателството ”, сподели общинският консултант Анна Стойкова на присъстващите.

По време на срещата беше напомнено, че по предложение на Анна Стойкова и Диян Стаматов бе импортиран отчет с предложение за повече образование на децата от 8 до 12 клас. Докладът бе утвърден и с помощта на това над 1300 паралелки ще бъдат обучавани.

Екатерина Йорданова, общински консултант и ръководител на Жени-ГЕРБ, показа, че образец за всички в партията е Бойко Борисов, за който най-важно е ГЕРБ да бъде същинска национална партия-близо до хората!

„ Крайно време е да се обединим като обществото - няма по-подходяща тематика от общи ограничения против войната по пътищата. Трябва нулева приемливост към нарушителите на пътя! “, съобщи Йорданова.

„ Много деца заплатиха с живота си поради безхаберието на избрани политици. Когато си пийнал и се качиш на кола, би трябвало да знаеш, че извършваш закононарушение по Наказателно-процесуален кодекс. Затова се борим ние. Нужна е промяна, тъй като децата на България умират! Когато влезете в Народното събрание - отворете Закона за пътищата, желаеме да няма право никой да го нападна и да се ползва в цялостната си целокупност “, обявиха представители на организациите.

„ Три години се боря да влезе в Народното събрание предлагането, че в случай че се откаже проба при прекъсване за инспекция, действието се криминализира. Не бях подсилен, по тази причина предложих да е при втори отвод. Приемането му остана незавършено поради предварителните парламентарни избори. Превенцията е значима, а за нея дава отговор цялата система - учебно заведение, КАТ, семейство ”, разяснява претендентът за депутат и някогашен Министерство на вътрешните работи министър Христо Терзийски.

„ През 2017 година изградихме център за събиране на данни за ПТП по модел на Франция. Ние събрахме от 20 РПУ данни за злополуките. Но Бойко Рашков го отстрани. Когато Борисов беше министър председател всяка сряда преди Министерски съвет дискутирахме тематиката за пътната сигурност, в този момент нищо от това го няма! “, акцентира Терзийски.

Доскорошният ръководител на правна комисия в Народното събрание и претендент за депутат Анна Александрова показа, че е човек на дейностите. „ Трябва да се промени Закона за придвижването и Наказателно-процесуален кодекс. Трябва да не стопираме да се борим дружно. Трябва да си подадем ръка! “, сподели Александрова.

Бившият Министерство на вътрешните работи министър и лидер на листа в София област Младен Маринов попита:
„ Защо някогашният министър на „ Промяната “ Бойко Рашков закри центъра, който следеше за всички произшествия в България? Смятам, че това беше верният път за битка с тази болест. Премахнаха постигнатото от ГЕРБ с една-единствена политическа цел - да се трансферира виновността на мен, на Терзийски и на Бойко Борисов. Екипът, който сме тук нямаме лобита. Ние сме експерти. Най-важно е наказването и използването му. Обучението е стратегически проблем. Този, който купи брошура на децата си е нарушител също-така че и това е тематика за решение “, безапелационен бе Маринов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР