Основателят на американската частна военна компания Андрю Милбърн потвърди за

...
Основателят на американската частна военна компания Андрю Милбърн потвърди за
Коментари Харесай

Шефът на ЧВК Моцарт: Украйна търпи огромни загуби, няма по...

Основателят на американската частна военна компания Андрю Милбърн удостовери за Newsweek, че информацията за " към 70% загуби в украинските елементи не е пресилена ", мисли да се завръща в Съединени американски щати

 

Въпреки, че Украйна деликатно пази данните за своите загуби, непрекъснато излизат нови данни за тежкото състояние в Бахмутско направление. Основателят на американската Чпотвърди в изявление за Newsweek, че информацията в медиите за " към 70% загуби в украинските елементи е вярна и не е пресилена ". съобщи, че ВСУ търпят " извънредно огромни загуби ". 

Милбърн удостовери в изявление за Newsweek, че информацията в медиите за " към 70% загуби в украинските елементи е вярна и не е пресилена ".

Той сподели още, че въоръжените сили на Украйна имат голям проблем с попълването на загубите. " Около 80 % от тези, които в този момент са хвърлени в борбата, нямат даже и базова подготовка и в никакъв случай не са стреляли с оръжие ", изясни Милбърн.

 

Изглежда, че Милбърн доста скоро може да завърши своята задача в Украйна. Според някогашния полковник " неподходящите условия " и неналичието на финансиране от украинското командване ще обиден активността на ЧВК " Моцарт " в Украйна още при започване на 2023 година

" Ужасен съм, че ще се изчерпим при започване на новата година ", изясни той, отбелязвайки, че снабдяването, ремонтът и подмяната на развалени транспортни средства е най-големият разход, а дейностите на " Моцарт " ще зависят от финансирането.



Милбърн сподели още, че от " Вагнер " са взели на мушката си наемниците от " Моцарт ", настоящи в източната част на страната.

" Сега няма хотел в Донбас, който да ни приюти, тъй като им е казано, че сме обект на прицел ", сподели пенсионираният полковник от морската пехота.

" И трите хотела в които бяхме отседнали до в този момент бяха ударени от ракети, което не може да е инцидентно " сподели той, като означи, че и различен хотел е ударен единствено ден след напускането на групата от Моцарт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР