Основателят и изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос обяви в

...
Основателят и изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос обяви в
Коментари Харесай

Най-богатият човек на света се развежда

Основателят и изпълнителен шеф на Amazon Джеф Безос разгласи в профила си в Twitter, че се развежда със брачната половинка си . Двамата с МакКензи Безос имат 25-годишен брак и четири деца. Но всичко към този момент е в общото им минало. А бъдещето си ще пишат всеки поотделно.

Туитът в профила на най-богатия човек на света е от негово име и от това на МакКензи. Двамата споделят със света това, което към този момент фамилиите и най-близките им другари знаят - че бракът им е достигнал своята крайна точка.

" Искаме хората да схванат за развиването на персоналния ни живот. Както нашето семейство и близки другари към този момент знаят, след дълъг интервал на любовно преоткриване и пробна разлъка, взехме решението да се разделим и да продължим живота си като другари ", написа милиардерът.

 Снимка 399236

Безос добавя, че и двамата с МакКензи са доста щастливи, че са намерили един различен и са признателни за всяка една година от брака си. Дори и да са знаели, че ще се разделят след 25 години , отново са щели да минат под венчилото, написа в поста.

Двамата имат в действителност страховит живот като съпрузи и виждат едно не по-малко ужасно бъдеще пред себе си като родители, другари, сътрудници в разнообразни планове и завършения. Дори под друг етикет, те остават семейство и положителни другари.

 Как Джеф Безос стана най-богатият човек на света
Как Джеф Безос стана най-богатият човек на света

Чао, довиждане, Гейтс

Със сигурност това ще е един от най-скъпите разводи , който сме виждали в миналото, като се има поради положението на Джеф Безос - 160 милиарда $. Как тъкмо ще бъдат поделени сред бъдещите някогашни съпрузи, следва да разберем.

pic.twitter.com/Gb10BDb0x0
— Jeff Bezos (@JeffBezos) 9 януари 2019 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР