Основателят и директор на игровото студио Quantic Dream Дейвид Кейдж,

...
Основателят и директор на игровото студио Quantic Dream Дейвид Кейдж,
Коментари Харесай

Дейвид Кейдж: Sony никога не ни притиска

Основателят и шеф на игровото студио Quantic Dream Дейвид Кейдж, за следващ път съобщи своята признателност към Sony.
Sony са известни от дълго време в гейм промишлеността с отношението си като издател към студиата, с които работи и свободата, която постоянно им дава. В резултат на това в последните години, разработччиците, създаващи ексклузиви за конзолата на японската компания им се отблагодаряват по отговарящ метод, а някои от образците за това са The Last of Us, неотдавна появилия се God of War, The Last Guardian, Horizon: Zero Dawn и сериите за Нейтън Дрейк и Uncharted.

Следващата игра на Quantic Dream, която също излиза единствено за платформата на PlayStation, ще се появи след седмица и това е мотив медиите да търсят Кейдж за изявленията, каквото вземат и Les Numeriques (преведено от консуматор на Resetera). В него Кейдж засвидетелства за следващ път своята честност към японците, заявявайки своята благодарност към издателя.

„Не, в никакъв случай. Никога не са ни поставяли някакви периоди и условия“, споделя Кейдж. Той споделя, че макар мощните продажби на Heavy Rain (продадена в над пет милиона копия), Sony не са желали от тях продължение. „Ние нямахме предпочитание да вършим такова и Sony дори не повдигнаха въпроса за това. Заедно с тях, ние желаеме да сътворяваме напълно нови неща, да опитваме нови истории. Това не е типична връзка. Това е разкош с обезпечена оптималната независимост. Но тук няма някаква загадка. Всяка игра, която вършим се продава добре и намира своята лична аудитория. Heavy Rain доближи 5.4 милиона копия от една-единствена платформа. Всяка игра е доходоносна и генерира печалба“, изяснява той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР