Основата за управленска програма е много добра, коментира Корнелия Нинова,

...
Основата за управленска програма е много добра, коментира Корнелия Нинова,
Коментари Харесай

Нинова: Основата за управленската програма е много добра

Основата за управническа стратегия е доста добра, разяснява Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия, пред публицисти в Народното събрание. Преговорният екип на левицата, управлението и парламентарната група са разискали в Народното събрание на среща плана, който са получили тази заран.

Документът отразява главните ни цели, само че както до момента, по този начин и за в бъдеще в държавното управление се считаме като обществения дирек, уточни Нинова. Затова социалистите имали и някои бележки, свързани със обществени ограничения, които не са отразени в програмата, само че са били разисквани на предварителните съвещания.

Така че в този момент отиваме още веднъж на среща с "Продължаваме Промяната ", с господин Василев (Асен), с цел да уточним тези неща и да кажем, че да вземем за пример държим в програмата да влязат безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години, нещо, което в първичния вид имаше поддръжка, изясни ръководителят на Българска социалистическа партия. Радваме се, че е признато нашето предложение за безвъзмездни учебници от 1 до 12 клас, добави Нинова.

По документите, които държа, по-скоро "да ", ще има кабинет, отговори тя на въпрос дали съгласно нея ще може да бъде формирано държавно управление в този момент. Мисля, че най-важните неща за първите шест месеца са отразени в програмата с някои дребни нюанси, които желаеме да допълним, означи Нинова. За поддръжката - обърнете се към мандатоносителя - "Продължаваме Промяната ", уточни водачът на Българска социалистическа партия. И добави, че те не водят диалози за обезпечаване на гласове.

От Българска социалистическа партия имали оферти за корекции и в икономическата политика и финанси, не било отразено настояването им от първичния диалог за въвеждане на патентен налог за микро и дребни предприятия. Имали и спомагателни оферти към законодателната стратегия - законопроект за груповите искове.

Да минат диалозите с Асен Василев, и отново ще приказваме пред вас, по този начин Нинова отговори на въпрос дали, в случай че тези оферти не влязат в програмата за ръководство, ще поддържат кабинет на Политическа партия. За нас най-важният проблем остават цените, приходите и инфлацията, акцентира тя.

Разговорите за персоналния състав на Министерския съвет и структурата му, както и за съответни имена ще стартират от на следващия ден, откакто през днешния ден бъдат конкретизирани всички бележки, стана ясно от думите на водача на левицата. Утре ще заседава Националният съвет на социалистическата партия, на който ще бъдат разисквани и съответни имена и министерства.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР