Основаната от българи в Обединеното кралство компания EasySkinz Ltd (www.easyskinz.com)

...
Основаната от българи в Обединеното кралство компания EasySkinz Ltd (www.easyskinz.com)
Коментари Харесай

Българи получиха най-престижния приз за бизнес във Великобритания -наградата на кралица Елизабет II

Основаната от българи в Обединеното кралство компания EasySkinz Ltd (www.easyskinz.com) завоюва най-престижната премия за бизнес в Обединеното Кралство - The Queen’s Awards for Enterprise 2019 в категорията International Trade (Международна търговия), оповестиха представители на компанията.

EasySkinz получава това огромно самопризнание поради изключителния растеж в интернационалните си продажби (извън Великобритания) за последните 3 години. The Queen’s Awards for Enterprise се връчват всяка година от 1965 година насам и съставляват кралски щемпел, знак на утвърждение за най-успешните бизнес организации в Обединеното кралство. Н.В. Кралица Елизабет II утвърждава спечелилите персонално, по рекомендация на министър-председателя на Обединеното кралство, като премиите се дефинират в продължаваща 6 месеца специфична селекция на участващите компании. Отличените компании могат да употребяват кралската емблема на The Queen’s Awards for Enterprise в продължение на 5 години върху своите артикули, документи, маркетингови акции, уеб страници и рекламни материали. Наградата на EasySkinz ще бъде връчена персонално от The Lord-Lieutenant (лорда-лейтенант) за региона, в който се намира компанията. Двама представители от EasySkinz са поканени на специфичен кралски банкет на 11. юни в Бъкингамския замък, чиито хазаин ще бъде принц Чарлз.

Създадена през 2014 година във Англия от фамилията на Ангел, Ивета, Христо и Марио Тоточеви, EasySkinz Ltd се занимава с дизайн, разработка и произвеждане на " скинове " за смарт телефони и други електронни устройства. Скиновете се вършат от самозалепващ се материал и са основани да " облекат " устройството съгласно дизайна на всеки съответен модел. Те са измежду най-бързо растящите по известност аксесоари и оферират спомагателна отбрана за мобилните устройства, в композиция с голямо многообразие от дизайни, текстури и благоприятни условия за самостоятелна визия. EasySkinz предлага продуктите си непосредствено на своите клиенти посредством формалния си уеб страница www.easyskinz.com.

За доста къс интервал след основаването си EasySkinz реализира задачата си да се трансформира в различим международен бранд с помощта на неповторимите артикули, които създава и предлага на пазара. Продуктите и марката на EasySkinz са извънредно сполучливи на пазарите във Англия, Съединени американски щати, Германия, Франция, Италия, Испания, Азия и Близкия Изток. Компанията е следвана от над 425,000 души във Фейсбук (@easyskinz) и 182,000 в Instagram (@easyskinz)

Историята на компанията стартира през 2011 година когато Ангел и Ивета Тоточеви се реалокират във Англия след 25 годишен опит в рекламния бизнес у нас. По-късно към тях се причисляват двамата им сина Христо Тоточев, квалифициран със компетентност " Връзки с обществеността " към Факултета по публицистика и всеобща връзка на СУ “Св. Климент Охридски ” и Марио Тоточев, който се образова в CEMAST (Център за достижения в инженерството, производството и образованието за напреднали) към Fareham College, компетентност " Моторспорт ". Четиричленното семейство ръководи в екип активността на своята компания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР