Осмокласник от училището в Сапарева баня е заплашил да намушка

...
Осмокласник от училището в Сапарева баня е заплашил да намушка
Коментари Харесай

Осмокласник от Сапарева баня е заплашил с нож свой съученик

Осмокласник от учебното заведение в Сапарева баня е заплашил да намушка с джобно ножче момче от шести клас. Сигналът за случилото се е подаден от класния началник на нападнатото момче.

Сапарева Баня

Шестокласникът, който през вчерашния ден е бил застрашен с нож, не е потърпевш, най-малко не физически. Днес той, както и двете по-големи момчета - осмокласници в същото учебно заведение, са в класните стаи.

Инцидентът се е разиграл през вчерашния ден по време на петия час следобяд. По-малкият възпитаник моли госпожата да отиде до тоалетната, там го причакват двете по-големи момчета. Единият от тях го е бутал и държал, другият е извадил нож и го е държал на гърлото му. Цялата обстановка е траяла няколко минути.

Това, което описа директорката за Българска национална телевизия е, че шестокласникът е помолил по-големите момчета да го освободят и те са го пуснали. Той се е върнал добродушно в класната стая и е траял урока. В междучасието е разказал на класния началник за обстановката, оттова са известени шефът и са извикани родители и полиция.

Момчето, което е извадило нож, се оказва, че е имало и други хулигански прояви.

Вижте повече във видеото от Емилия Гелева, шеф на СУ " Христо Ботев " и психологът в учебното заведение Диана Васева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР