Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните

...
Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните
Коментари Харесай

Баба Ванга в мистериозно предсказание: Осмият ще донесе мир на света!


Осмият ще избави света – това е едно от най-мистериозните пророчества на баба Ванга. Приживе пророчицата постоянно повтаряла, че когато Той пристигна на Земята, ще се възцари по този начин жадуваният мир.

Пророчицата Ванга прави това съдбоносно предсказване пред свои близки преди повече от 50 години. Всичко стартира в тиха заран. Призори с невиждащите си очи Ванга долавя вързоп светлина, който влиза в дребната ѝ къщичка в Струмица. Вратата се отваря и на прага появява ездач на бял кон. Мъжът е облечен с блестящи доспехи, като че ли посипани с рибени люспи.

Конникът показва Ванга с копието си и ѝ споделя да не се бои. Той ѝ известява, че идният ден ще мине бързо, а тя ще стане първа ясновидка. Мъжът назовава, че при нея ще идват хора от всички страни, а тя ще приказва с живи и мъртви.

Видението се явява на Ванга в неделя, 6 април 1941 година – Благовещение по остарял жанр. Това се трансформира в най-тачения от светицата празник през идващите години.

Баба Ванга прекарва живота си на пророчица в спретнатата си къща в Рупите – околност, закътана в подножието на Кожух планина. Неин медиатор е сестра ѝ Любка.

Изреченото от Ванга във връзка мира на планетата приключва по този начин: Тогава ще пристигна Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, само че това ще е началото на края!

След доста разбори и догатки почитателите на пророчицата са на мнение, че става въпрос за пришелец от друга планета, който ще сплоти земляните, само че и ще сложи началото на края им.

 Пик, Ретро
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР