Осмият сезон на най-градивното и позитивно риалити се завръща в

...
Осмият сезон на най-градивното и позитивно риалити се завръща в
Коментари Харесай

Дидо от Д2 влиза във Фермата

Осмият сезон на най-градивното и положително риалити се завръща в ефира на Би Ти Ви на 3 септември. Една от изненадите ще бъде появяването на първата жена, спечелила “Фермата” - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе огромната премия от 100 000 лв. и напълно промени живота си.

През тежката дървена врата ще прекрачи още една решителна, енергична някогашна участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във “Фермата” 6 тя освен сложи връх по извоювани дуели на Арената, само че и си потегли с наградата.



В осмия сезон на предаването ще се завърнат работливият, въодушевяващ пчелар Яни Андреев, победител във “Фермата” 3, и рокзвездата, която не се опасява от селския метод на живот - Деян Каменов от „ Д2 “, стигнал до първото място във “Фермата” 4.



Легендарният някогашен участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, с цел да преживее още веднъж борбите, вълненията и компликациите. Наскоро стана ясно, че той е заминил жена си нова. Тези и други емблематични имена от предходни сезони на „ Фермата “ ще се обединят в тим “Минало “, а новите участници, сред които геймър, служител на реда, управител, акушер-гинеколог, диетолог, състезател и кмет, ще оформят тим „ Бъдеще “.

Предаването ще възроди положителните взаимоотношения и усърдната работа, ще ни напомни уроците от историята и ще даде късмет на най-достойния да завоюва огромната премия от 100 000 лв..
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР