Осмият кръг в родното първенство ще започне днес в 17:45

...
Осмият кръг в родното първенство ще започне днес в 17:45
Коментари Харесай

Царско село и Черно море откриват кръга в efbet Лига

Осмият кръг в родното състезание ще стартира през днешния ден в 17:45 часа с мача сред и. " Царете " до неотдавна нямаха загуба, само че записаха поредни провали от и. Отборът на е 8-и в класирането, с точка повече от " моряците ", които с триумфа 2:0 против прекъснаха серията си от 5 мача без победа.

Очаква се като титуляр за Царско село да започва, който ще си партнира в центъра на отбраната с различен умел футболист -. Последните привлечени играчи от " царете " - Луис Педро и Янис Геролому, също ще играят от първата минута. Пенев доста ще разчита на ветерана в халфовата линия, а в предни позиции ще работи.

Черно море ще е без контузените и. ще гласоподава доверие на младока, който беше титуляр и против Арда. се завръща след изтърпяно наказване, а по двете крила ще работят Илиан Илиев-младши и.

Варненци в никакъв случай не са губили от Царско село. В трите мача посред им в елита салдото е една победа за " моряците " и две равенства при голова разлика 6:2.

efbet Лига - 8 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЦАРСКО СЕЛО (4-4-2): Пласид; Л. Педро, Бандаловски, Кавдански, И. Марков; Геролому, Галчев, А. Георгиев, Андерсон; Лука, Сисе
Старши треньор: Л. Пенев
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Г. Георгиев; В. Попов, Д. Димов, Станчев, Панов; Панайотов, Велев; Илиев, Д. Ангелов, Курьор; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: " Царско село "
НАЧАЛО: 17:45 часа

efbet Лига 8 кръг, петък 2 октомври  Царско село 17:45предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР