Осминафиналните битки от Купата на африканските нации продължават днес, 24

...
Осминафиналните битки от Купата на африканските нации продължават днес, 24
Коментари Харесай

Осминафиналните битки за КАН продължават днес

Осминафиналните борби от Купата на африканските народи не престават през днешния ден, 24 януари, с нови два дуела. От 18:00 часа българско време тимовете на Гвинея и Гамбия се изправят един против различен на "Стад Куеконг " в Буфасам, Камерун.

Двата отбора не са измежду любимците за купата, само че преодоляха груповата фаза. Гвинея приключи на второ място в група В с четири точки, до момента в който Гамбия финишира на втора позиция в група F със седем точки.

В късния мач домакините от Камерун срещат изненадата на шампионата досега Коморските острови, които стигнаха до елиминациите, откакто записаха една победа и две загуби в група С и приключиха на трето място.

Почти несъмнено Коморските острови ще би трябвало да заложат на полеви състезател на вратарската позиция, защото титулярният им пазач е контузен, а двамата аварийни са с позитивни проби за Covid-19.

От своя страна Камерун завоюва група А със седем точки. Срещата стартира в 21:00 часа в Яунде, а спечелилите от двете двойки ще се срещнат в четвъртфиналите на 29 януари.

Програма на Купата на африканските народи за през днешния ден:

18:00, Гвинея - Гамбия

21:00, Камерун - Коморски острови.

Турнирът продължава до 6 февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР