Осминафиналите в турнира за Купата на България ще стартират със

...
Осминафиналите в турнира за Купата на България ще стартират със
Коментари Харесай

В „Надежда“ тренират дузпи преди сблъсъка с Локомотив Пд


Осминафиналите в шампионата за Купата на България ще започват със зрелищен конфликт сред Локо София и Локо Пловдив. Двубоят е през днешния ден от 15:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg можете да наблюдавате всичко най-интересно от мача.

Скандалът сред Христо Крушарски и Иван Василев в дните преди срещата внесе още по-голямо напрежение, само че в последна сметка всичко утихна и мачът ще се играе на стадион "Локомотив " в столичния картал "Надежда ".

Старши треньорът на Локомотив Сф Иван Колев призна, че тимът му тренира и дузпи преди днешния осминафинал за Купата на България Локо Пловдив. Той не може да разчита санкции Октавио и контузените Марио Петков и Матеус Дуарте Роча. Под въпрос до последно ще бъде присъединяване на халфа Владимир Семерджиев.

„ Тежък мач, който ще е доста по-различен от оня, който изиграхме против Локо Пд на „ Царско село “ за шампионата. Тогава те чакаха по различен наш тим. Сега се намират във напредък, а ще желаят да се реваншират за мача за шампионата, в който ги победихме с 1:0. За Купата задачите са ни същите като в шампионата – да играем добре и да стигнем, колкото можем по-напред. Естествено, че сме подготвени и за разновидността „ дузпи “, тъй като те постоянно са вероятен излаз в турнирните мачове. Разликата сред нас и тях е огромна – ние сме разрастващ се тим, който търси своето лице и идентификация. А те имат едно ядро от футболисти, които играят от много години дружно. Въпреки това ще се постараем още веднъж да им се противопоставим сполучливо “, съобщи пред „ Мач Телеграф “ треньорът на Локомотив Сф Иван Колев.

За пловдивчани пък осъден е Милош Петрович, без който отбраната на тима сигурно ще бъде в допълнение компрометирана. Молдовецът Артур Крачун въобще не се вписа на „ Лаута “ и е надалеч от експанзията, която демонстрираше Лукас Масоеро. Младият Мартин Паскалев пък е мъчно да бъде преценен дали изобщо към момента има равнище да е част от елитния ни футбол.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР