Осми ден продължава издирването на Асен Анджеров от Златоград, но

...
Осми ден продължава издирването на Асен Анджеров от Златоград, но
Коментари Харесай

Организират мащабна акция за издирването на Асен Анджеров от Златоград

Осми ден продължава издирването на Асен Анджеров от Златоград, само че от него няма и диря

Това сподели шефът на ОДМВР - Смолян, ст. комисар Костадин Пачеджиев, представен от Агенция " Фокус “.

По думите му, всеки ден към 25 души – 10 служители на реда и 15 родственици, търсят мъжа в покрайнините на Златоград. Проверява се всеки сигнал, подаден от жители, само че към този момент без триумф, уточни ст. комисар Пачеджиев.

73-годишният мъж изчезна на 10 ноември, когато е напуснал дома си към 13:00 часа и към момента е в неопределеност. Той е разгласен за общодържавно търсене.

" Сформиран е щаб с локалното районно ръководство, общината, горското стопанство и пожарната. Утре, 19 ноември всички чиновници от институциите и ловците от Златоград ще се включат в издирването на индивида с кучета. Ще създадем солидно търсене и обход на местностите, разпределени са регионите по периметри и се надяваме да намерим диря “, разясни ст. комисар Пачеджиев.

Асен Анджеров е висок към 165 см., с обикновено телосложение. В деня на изгубването си е бил облечен с черен спортен екип, алено горнище с черни ръкави и черна тениска, носи сива шапка. Придвижва се благодарение на бастун. Страда от болести.

Гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението на търсеното лице, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР