Осмата по красота в света, както от години наричат Жени

...
Осмата по красота в света, както от години наричат Жени
Коментари Харесай

Изплува от нафталина: Жени Калканджиева купонясва в нощен бар в потресаващ вид!

Осмата по хубост в света, както от години назовават Жени Калканджиева, от много време не се беше появявала в общественото пространство. Последно някогашната Мис България бе на медиен прицел след чутовните й кавги със съседите в кооперацията, в която живее. Помним, че взаимно си крещяха, обиждаха, блъскаха и замеряха с яйца...



Е, сагата леко се позабрави, както и безконечните й раздели и събирания с мъжа й - Тачо, а хората взеха решение, че миската се е " пенсионирала ". Да, но йок! Жени си е все същата купонджийка и това, че си пийва и радостни надалеч от камери, не значи, че се е кротнала.

За първи път от доста време обаче миската бе щракната в известна столична дискотека и то в компанията на Преслава. Странното тук не е фактът, че Калканджиева е отишла на чалга, това тя е правила и преди. Странен е типът й, който меко казано втрещи мрежата.

Така, както я виждаме тук, Жени освен не наподобява на шеста по красота в света, само че и въобще не наподобява на миска. Тя се появи изключително бозава, без грим, с изтощен и застарял тип, както и с облекло, което повече отива за неделен ден вкъщи на дивана, в сравнение с за бар.

" Стига, бе! Леля Женка ли е това? Машалла! Че тя е замязала на стопанка в панелка от " Овча купел ". Ей, това пиенето не прости, ще знаете ", разясняват потресени консуматори в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР