Осмата генерация на телефоните Google Pixel е вече тук и

...
Осмата генерация на телефоните Google Pixel е вече тук и
Коментари Харесай

Защо новите Google Pixel 8 и 8 Pro са по-скъпи

Осмата генерация на телефоните Гугъл Pixel е към този момент тук и носи значими актуализации, усъвършенствана камера, лицево различаване, температурен датчик и доста други.
 Гугъл Pixel 8 и новото партньорство с Арсенал и Ливърпул
Какви смарт телефони ще употребяват играчите на Арсенал и Ливърпул

Със фотоси от мачовете

Pixel 8 е малко по-малък от миналогодишния Pixel 7 и е с 6.2-инчов екран, до момента в който Pixel 8 Pro резервира 6.7-инчовия размер на своя предходник.

Гугъл потегля по пътя на Apple, като дава лично име на своите OLED екрани - Pixel 8 има " Actua Display ", а Pixel 8 Pro има " Super Actua Display ".
 Снимка 636765

Подобно на Liquid Retina Display на Apple, специфичното име в действителност не значи нищо особено.

Pixel 8 може да доближи пикова бляскавост от 2000 нита при външни условия - 42% по-висока бляскавост от миналогодишния Pixel 7, а Pixel 8 Pro може да се похвали с цели 2400 нита.

И двата телефона поддържат периодичност на освежаване на екрана до 120-Hz, само че единствено при Pro модела тя е адаптивна по отношение на наличието.
 Снимка 636764

Лицевото различаване се завръща в Pixel, откакто функционалността за последно бе дейна в Pixel 4.

Pixel 8 и Pixel 8 Pro идват с трето потомство фирмени чипове Tensor G3, които носят усъвършенствания във всички области, в това число и в правенето на фотоси.

Pixel 8 e обновен с 50-мегапикселов главен датчик с 20% по-висока светлочувствителност.
 Снимка 636766

Към него се причислява 12-мегапикселова ултраширока камера, която поддържа макро режим.

Pixel 8 Pro има надградени благоприятни условия за хващане на светлина и в трите си камери: 50-мегапикселова съществена камера, 48-мегапикселова ултраширока и 48-мегапикселова телефото камера с 5X оптично нарастване.

Неговият макро режим към този момент може да се приближи още по-близо до обекта, а системата за автоматизирано фокусиране на Pro към този момент е " многозонова ", позволяваща по-широка зона на фокусиране в фотосите.
 Снимка 636768

Този Pixel също по този начин получава извънреден Pro режим на камера, който разрешава да се настройват неща като ISO и скорост на пандиза.

Pro моделът разполага и с нов Video Boost режим, с който сниманите видеа се изпращат за обработка на в сървъритe на Гугъл.

Това може да отнеме до четири часа, само че по-късно получаваме доста по-ясни и контрастни видеа.
 Снимка 636770

И двата телефона имат 10.5-мегапикселова селфи камера, само че единствено при Pro модела тя разполага с автоматизиран фокус.

Pixel 8 Pro има и друга извънредна екстра, а точно температурен датчик.

Гугъл споделя, че можем да измерим температурата на съвсем всичко, като насочим датчика на гърба на Pixel към съответния обект.
 Снимка 636772

Pixel 8 има батерия от 4485mAh, а Pixel 8 Pro има клетка от 5050mAh.

Гугъл твърди, че и двете акумулатори устоят най-малко 24 часа.
 Как да разберем какъв брой тъкмо знае Гугъл за нас
Как да разберем какъв брой тъкмо знае Гугъл за нас

Само с няколко бързи клика

За отчаяние на доста консуматори тази година Гугъл Pixel са със 100 $ по-скъпи, като цените на Pixel 8 стартират от 699 $, а Pixel 8 Pro стартира от 999 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР