Осман Октай посочи в предаването Честно казано по Евроком, че

...
Осман Октай посочи в предаването Честно казано по Евроком, че
Коментари Харесай

Осман Октай: 32 години ние имаме контролиран и превзет Преход

Осман Октай уточни в предаването „ Честно казано ” по Евроком, че Преходът в България е дирижиран и следен. Протестите през 2020 година са разтревожили задкулисието, което е превзело страната. точката на шупване е била, когато българите са усетили крайното обезличаване на нацията: " Хората  видяха, че бият техните деца през 2020г. под колоните на Министерски съвет. "

 

Осман Октай уточни, че има ясно откроима символика в нашето общество: Мултигруп завладява страната. Това е явно посредством връчване на медал Стара планина на Николай Вълканов, който е част от групировката. Издигането на Вежди Рашидов за ръководител на Народно събрание. Това е най-високият пост в страната, а Вежди е притежател на купата " мултак ". Ахмет Доган, който е мощна политическа фигура и е обвързван с лица от Мултигруп.

 

Октай уточни, че е провокация към протестната вълна награждаването с медал Стара планина на знаков човек на Мулти груп. Той съпостави това с  епизода с Пеевски, когато бе назначен за началник на ДАНС.

 

Октай уточни, че даването на медал Стара планина дава на получилите го цивилен статут и имунитет. Според Октай носителите се " избавят " от правосъдно гонене.

Октай предизвести, че Радев най-вероятно ще се отдръпна, само че ще приготви почвата за идването на " подобаващия човек, който ще извършва поръчките на задкулисието. " Анализаторът предвижда, че Москва и Путин ще изгубят борбата, тъй като младото потомство се е " взело в ръце да отвоюва страната от мафията. "

 

Октай уточни, че на Радев му се е харесало еднолично да ръководи страната. Очевидно е, че Радев саботира договарянията с партиите за сформиране на кабинет. Това е станало ясно най-много от консултацията с Демократична България. Октай уточни, че стремежът е да се дискредитира парламентаризмът, както и партиите. Целта е да се свика Велико национално заседание, с цел да се създадат нужните промени. „ Слави е ехтене, което показва тези размишления на глас ”, уточни специалиста.

 

Октай сподели, че има анализатори и специалисти, които от време на време подмятат в обществото: „ Не се ли изчерпа парламентаризмът? ” Така се основава чувство, че партиите са непотребни. Винаги се раждат т.нар „ мъжки секретарки ”, т.е. представители на задкулисието. Задкулисието не е единствено българско. Октай даде образец за  т.нар „ мъжки секретарки ” с Цацаров, Гешев, Сарафов, защото тези фигури взаимно се заменят между тях. Радев ще бъде заменен от идната фигура, защото тези фигури се трансформират в център на задкулисието.

 

Зависимостите през тези години не са единствено финансови. В България финансовите са мотив за горделивост. Службите оказват репресии.

 

Октай зададе риторичен въпрос: " Кой очакваше, че президентът ще се прегърне със задкулисието. " Според Октай масонските кръгове са част от задкулисието. Октай уточни, че Николай Вълканов го е заплашвал.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР