Осман Октай направи прогноза, че „Има такъв народ“ ще спечели

...
Осман Октай направи прогноза, че „Има такъв народ“ ще спечели
Коментари Харесай

Осман Октай към ИТН: Честито, вече сте първа политическа сила

Осман Октай направи прогноза, че „ ИТН “ ще завоюва идващите избори.

„ Първо, желая да Ви благопожелавам, през днешния ден тези обединения на задкулисието Ви свършиха чудесна работа за предизборната акция на предварителните избори. И да Ви благопожелавам, че към този момент може да кажем, че сте първа политическа мощ на идващите избори “. Така Октай се обърна към депутата Станислав Балабанов в „ Студио Хъ “ по Телевизия 7/8.

„ Понеже вършиме каквото би трябвало и не изневерявате на вашите гласоподаватели, по тази причина хора като Вас с опита зад тила си от 30 години, още от времето на кръглата маса, която назовавам „ седянка на задкулисието за съвмешателство “, с цел да оформят политико-олигархичния модел, наименуван „ Луканов модел “, в действителност началото на приключването на този модел се постави с младата сила предходната година от митингите, които вие отразявахте съвсем всеки ден “, регистрира Октай.

Той предложи на „ ИТН “ да не вземат участие в провокации. „ Не участвайте в такива провокации, каквито от Българска социалистическа партия насочиха към вас за митинга, дано хората преценяват. Вашата тактичност по време на митинга беше най-успешна, тъй като не направихте опит да се явите на сцената, всеки който се натиска там за тази сцена, към този момент има привкус, че желае да яхне митинга. Особено политическите лица. И аз бях поканен, само че не почетох поканата, и по тази причина вие получихте голямото доверие на този протестен избор, без значение кой какво приказва, няма за какво да му обръщате внимание “, сподели още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР