Осло. Националният отбор на България започна с победа над Гренада

...
Осло. Националният отбор на България започна с победа над Гренада
Коментари Харесай

България започна с победа на Световното за бездомни в Норвегия

Осло. Националният тим на България стартира с победа над Гренада присъединяване си на тазгодишното международно състезание по футбол за бездомни хора в норвежката столица Осло. Късно във вторник българите надиграха представителите на карибската страна с резултат 6:3. Първото полувреме приключи 3:0 за националите, а при 5:1 във втората част противникът им съумя да осъществя две попадения и да понижи задатъка им до два гола.
Първи в мача вкара Крум Маринов от столичния квартал „ Факултета ”. Впоследствие три гола означи съкварталникът му Петър Асенов, а два осъществя и капитанът Сами Дуков от Стара Загора.
България е в група А на Мондиала, в която са още тимовете на Индонезия, Зимбабве, Израел и Словения. В първите си мачове от група А на шампионата Индонезия надигра Зимбабве с 9:2, а Израел завоюва с 4:1 против Словения.
По стратегия българският отбор би трябвало да играе през днешния ден от 12:40 часа българско време против Индонезия, а 4 часа по-късно и против Израел. Двубоят с индонезийците ще се играе на игрище номер 1, от което има непрекъснато предаване онлайн в Youtube канала на Homeless World Cup. Срещите със Зимбабве и Словения са планувани за четвъртък.
Световното състезание по футбол за бездомни хора беше намерено през вчерашния ден от принцесата на Норвегия Мете-Мари, министърът на труда и обществената политика на скандинавската страна Аникен Хаугли и кметът на Осло Мариане Борген.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР